SADIK ELIYEŞIL ORTAOKULU OKUL AILE BİRLİĞİ GÖREVİNE BAŞLADI



Tarsus Sadık Eliyeşil ortaokulu okul aile birliği görevine başladı. Yapılan genel kurulda velilerin büyük çoğunluğunun oyları ile seçilen Sadık Eliyeşil ortaokulu okul aile birliği görevine başladı.

Tek liste halinde girilen seçimde Levent ÖZSU yeni okul aile birliği başkanı oldu.  Levent ÖZSU başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Medine Atum, Seyyal Yılmaz, Eda Yıldıran ve Özgül Ürkütür’ den oluştu. Yeni başkan Levent ÖZSU yaptığı konuşmada "Kendisinin de eliyeşil mezunu olduğunu, ilkokul çağların bu okulda geçtiğini, çocuğunun bu köklü okulda eğitim görmesinin ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi"

Konuşma esnasında duygusal anlar yaşayan Özsu. Sadık Eliyeşil ailesine mensup olmaktan gurur duyduğunu, zaten zirvede olan bu okulun başarılarını daha yükseklere taşımak için elinden gelen çabayı sarf edeceğini, eğitimin niteliğini artırmak için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şimdiden çalışmalara başladıklarını dile getirdi. Bizde kendilerine yeni devraldıkları bu ulvi görevlerinde başarılar diliyoruz

0 Yorumlar

Yorum Gönder