CHP’Lİ DR. HALUK BOZDOĞAN TARSUS BASIN MENSUPLARI DERNEĞİNE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.


CHP ‘den geçtiğimiz dönemde Belediye Başkan adayı olarak gösterilen bu  dönemde aday adaylığını açıklayan  Haluk  Bozdoğan Tarsus  Basın Mensupları Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu.
Dr. Haluk Bozdoğan Tarsus Basın Mensupları Derneğine gerçekleştirdiği  ziyarette  2019 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Basın-Der Ziyaretinde  Dernek başkanı Hakan Temur  ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen  CHP Tarsus Belediye başkan Aday adayı DR. Haluk Bozdoğan yaptığı açıklamada  Kurumların  halkla bütünleştiği zaman bir özellik taşıyacağını ifade derek şunları söyledi:
Belediye binasının halkın kısa sürede ulaşabileceği kent merkezinde bir yerde  olmasından yanayım. Adliye Binasının bulunduğu yer Belediye Binası olarak düşünülebilirdi. Yanlış yapılan harcamalar insanı mahfeder. Halka bazı şeyleri inşallah bu seçimde daha iyi anlatacağım. Halk ilçemizde yaşanan işsizliğin ortadan kalkmasını,yatırımların biran önce yapılmasını görmek zorunda. Bir kent yönetilecekse halkla beraber yönetilmeli.
İnşallah kısmet olurda Başkan olursam STK’lardan, gittiğim yerlerden bilgiler alarak  halkın isteklerine ve sorunlarına yönelik bu kenti halkla beraber yöneteceğim.
 Mevcut belediyenin takdir ettiğim tek  projesi Şehit ailelerine ev verilmesidir’’ diyen Bozdoğan konuşmasına devamla  ‘’Bu seçim fakirle zenginin seçimi olacak.!! Gariban halktan yana yer alacağız. Köylüler için Üretici Kooparatifleri kurmak onları kalkındırmak , .İşsizliğe çözüm üretmek, halka projeleri getirmeden önce sormak, Gariban halkı zenginleştirmek,Tarsus’ta yaşayan mültecilere eğitim vermek, ilçemize yatırım yapmak isteyenlere sahip çıkmaktır.
En önemli isteğim ise bir tabip olarak İlçemizde  yaşayan Kanser  Hastalarının başka illere gitmemesi  için   İlçemizde   Tıp Fakültesinin yapılmasını sağlamaktır‘’ şeklinde konuştu.
     Tarsus Basın Mensupları Dernek  Başkanı Hakan Temur, Dr. Haluk Bozdoğan’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder