TARSUS BELEDİYESİ 40. AÇILIŞINI YAPACAK


Tarsus Belediyesi’nin Şahin Mahallesi’ne yaptırdığı ‘Halı Saha’ 28 Eylül 2018 Cuma günü vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Tarsus’un bir halı sahaya daha kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Şevket Can, halı sahanın o bölgede önemli bir ihtiyacı gidereceğini ifade etti.
Gençleri spora teşvik etmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, bu tür spor komplekslerinin sayılarını çoğaltacaklarını kaydetti.
Bütün çalışmalarını ayrım yapmadan, hemşehrilerine en iyi hizmeti sunmak için projeler ürettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, her mahallenin öncelikli isteklerini hayata geçirdiklerini belirtti.
Başkan Can, “Allah’ın izniyle 28 Eylül Cuma günü 40. açılışımızı gerçekleştireceğiz. Şahin Mahallemizde yapımını tamamladığımız halı sahamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Hizmet aşkı ile çalışarak, projelerimizi tek tek hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini, bölgenin ihtiyacına göre karşılıyoruz.  Bütün çalışmalarımızı ayrım yapmadan, ayırmadan hemşehrilerimiz için hizmete sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Can, 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 13.30’da Şahin Mahallesi Halı Sahanın açılışına bütün vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder