MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ BAKİ ŞİMŞEK PROTOKOL İLE BAYRAMLAŞTI



MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Valiliği, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ile Mersin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı bayramlaşma programına katıldı.
 Katıldığı Bayramlaşma Programında bayramların kucaklaşma, kaynaşma, yakınlaşma ve gönül almak için eşsiz bir fırsat olduğunu belirten Şimşek Kurban bayramı dayanışma ve yardımlaşmadır. Kurban bayramı barış ve kardeşliktir. Besmeyle kesilen her kurban, uzatılan ikramlar, sıkılan eller milletçe birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Katıldığımız bu bayramlaşma programı vesilesiyle, güvenliğimiz için canla başla çalışan güvenlik güçlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İnanıyorum ki idrak ettiğimiz kurban bayramı,  zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde milli ve manevi hislerimizi perçinleyecek, saflarımızı sıkılaştıracak kardeşlik bağlarımızı güçlendirecektir.
 Bir kez daha tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayram tatili sebebiyle yollarda olan vatandaşlarımızın kazadan beladan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini temenni ediyorum. ifadelerini kullandı

0 Yorumlar

Yorum Gönder