CHP’Lİ KADINLARDAN ‘’ZEYNEP AKIN’’ ÇAĞRISI



2017 yılında  yapılan CHP  Kadın Kolları Olağan Kongresinde başkanlık  görevini üstlenen  Zeynep  Akın’ın  çalışmalarından  övgüyle bahseden  CHP’li kadınlar  Zeynep Akın’ı yeniden  başkan olarak  görmek istiyorlar.

Hatırlanacağı üzere  Süreyya Tokgönül’ün karşısına aday olan Zeynep Akın  kongreye katılan 296 delegenin 198’nin  oyunu alarak başkan seçilmişti.  Kadın Kolları başkanlığına seçilen ve göreve başladığı andan itibaren sahaya inerek çalışmalar yapan Zeynep Akın’ın, o dönemde partiye büyük katkılar sağladığı, CHP’li kadınları birleştirdiği, tüm kadınları parti çatısı altında topladığı ve yaptığı sosyal etkinlikler ile partiye bir hareket getirdiği ifade ediliyor.

Bugüne kadar o günkü  hareketliliği ve  aktif çalışmayı  göremediklerini  ifade eden CHP’li kadınlar: ‘’Zeynep başkanın tekrar göreve gelmesi partimizin lehinedir. Önümüzde yerel seçim vardır. Bu seçimlerden önce başarılı ilçe başkanı Ali İlk gerekeni yapacaktır diye düşünüyoruz. Kadın kolları ve gençlik kollarının da en az ilçe başkanı gibi donanımlı olması daha uygundur. Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerin favori partisidir. Seçimler öncesinde faydalı isimlerin ana kademe de olması, CHP’nin seçimlere daha da güçlü girmesini sağlayacaktır diye düşünüyoruz. Bu hususta; CHP Mersin Milletvekillerinin, il başkanlığının ve Tarsus İlçe başkanlığının gerekeni yapacağını ümit ediyoruz!’’ dediler… Kaynak: (tarsus çagdaş)



0 Yorumlar

Yorum Gönder