CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI ALİ İLK: ''YENİDEN GELİYORUZ''


CHP Tarsus İlçe başkanı Ali İlk 'Kentin sorunlarına hakim olmak ve daha yaşanır bir Tarsus yaratmak için Mart 2019 yürüyüşümüzü başlatıyoruz’’ dedi.

İlk yaptığı yazılı açıklamada ‘’Daha üretken, bilinçli, kültürlü, modern, çağdaş, demokrat bir şehir için, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Üreten ,üretirken gelişen bir şehrin temellerini atmak için Eski-Yeni Meclis üyelerini, Eski-Yeni Milletvekillerini, Eski-Yeni İlçe Başkan ve Yöneticilerini, Eski-Yeni Genç ve Kadın Kolları temsilcilerini, modern ve çağdaş bir kent bilincini benimseyen toplumun tüm bireylerini ''Yeniden Geliyoruz'' saflarına bekliyoruz. 

Gençlerimizin bu şehirde ekmek kazanıp doyması için ''Yeniden Geliyoruz'' demeliyiz. Bacası tüten fabrikaları inşa etmek için ''Yeniden Geliyoruz'' demeliyiz. Sorunları , neler yapılması gerektiğini düşünecek araştıracağız, tartışacak ve yerel iktidarı birlikte kazanacağız. Kavgayı kazanmak için sürdürme vaktidir. Bir şeyler var değiştirmemiz gereken.. ''Yeniden Geliyoruz'' dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder