TARSUS AK PARTİ’DE ZAFER KUTLAMASI



Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gönüllüsü Tarsuslular, parti binasının önüne akın etti. Ellerinde AK Parti bayraklarıyla coşan vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturarak seçim sonuçlarını coşku ile kutladılar.
AK Parti Tarsus ilçe Teşkilatı tarafından parti önünde düzenlenen programa kalabalık bir topluluk katılırken, ilçe Başkanı İbrahim Gül yaptığı konuşmada, Yönetim kurulu başta olmak üzere, kadın ve Gençlik Kolları ile mahalle delegeleri, komisyon üyeleri ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.
AK Parti ilçe binası önünde kurulan platformda halkı selamlayan ilçe Başkanı Gül, “Halkın aşığı, milyonlarca insanın umudu, mazlumların gür sesi  sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgilileri, hoş geldiniz. Bu akşam kazanan Türkiye’dir, Tarsus’tur. 2001 yılında prangalardan kurtulmak üzere AK Parti’yi kuran Cumhurbaşkanımız bir yola başladı, hizmetleriyle Türkiye’ye çağ atlattı. Bu nedenle hep birlikte yola devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gül, “İlk defa Türkiye Cumhuriyeti’nde başkan olan Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptınız. Hepiniz sağ olun, var olun. Sizlerin sayesinde Cumhur İttifakı kazandı ve öbür tüm birleşmeler sona erdi. Bu zaferi siz kazandırdınız. Sizlerin gayreti ve desteği olmasaydı bizler hiçbir şey yapamazdık. Siz her zaman yanımızdasınız. Hiçbir zaman gülen yüzünüz solmasın. Bizlere her türlü onuru, kıvancı, şerefi yaşattınız. Allah sizden razı olsun. BU Cumhur ittifakına şartsız destek veren önce devletin ve milletim diyen Sayın Devlet Bahçeliye ve ona bağlı olan ülkücü kardeşlerimize ve büyük birlik parti mensuplarına teşekkür ediyoruz. Allahonlardan razı olsun. Bugün seçim nihayete erdi. Muhakkak suretle sevineceğiz, coşkuyla kutlayacağız. Milletimiz reisine yürü dedi, devam dedi, reisimiz yoluna devam etti. Sizler bizlere güvendiniz. Her zaman bizlere vermiş olduğunuz vazifelerle sizlere hizmet etmeye gayret edeceğiz bundan sonrada durmak yok yola devam ediyoruz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından konvoy oluşturularak şehir turu atıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder