MERSİN MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK, STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ



MHP Mersin Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, Tarsus’ta bulunan STK’lar, oda başkanları, basın mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve teşkilat başkanları ile bir araya geldi.
May Life Plaza’da düzenlenen programa katılımın oldukça yoğun olduğu görüldü. Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi için birlik ve beraberlik mesajı veren MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, MHP için destek istedi.
Birlik ve beraberliğin önemine değinen Tarsus Belediye Başkan Can, Baki Şimşek’e her kesimin kolay ulaştığını, Mersin’in Ankara’daki adresi olduğunu söyledi.



BAŞKAN CAN, “HERKESİMİN KOLAYCA ULAŞTIĞI BAKİ ŞİMŞEK’E DESTEK İSTİYORUZ”Başkan Can, “Biz şu anda bir mücadele veriyoruz. Bu mücadele belki de Cumhuriyet tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri. 15 Temmuz tarihimize kara bir leke olarak yazıldı. Keşke böyle bir geceyi yaşamasaydık. Milletin parasıyla alınan silahlar millete çevrildi. İşte bu geceden sonra Genel Başkanımızın kıymetini daha iyi anladık. Çünkü 15 Temmuz öncesinde dediği, uyardığı her konuda haklı çıktı. Ama bunlar geride kaldı.Gün birlik günü beraberlik günü. 15 Temmuz’dan sonra ülke bambaşka bir sürece girdi. Biz ateşi söndürmeye çalışıyoruz. Kim yaktı diye uğraşacak olursak ateş bütün ülkeyi saracaktır. Önce ateşi söndürmeliyiz. İçerde ve dışarıdaki hainlere karşı birlik ve beraberliğimizin çıtasını yükseltmeliyiz.  Ayrıca ben Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ülke tarihimize altın harflerle yazılacağına inanıyorum. Çünkü önce ülkem diyen, kardeş kavgasının önüne geçen ve siyaseti devlet meselelerinin önüne geçirmeyen bir başkanı ülke tarihi mutlaka altın harflerle yazacaktır. Öncelikle şunu baştan söyleyeyim Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a anasının ak sütü gibi helal olsun. Ama milletvekili seçiminde 3 Hilale, Baki Şimşek Beye oy vermenizi rica ediyorum. Verseniz de bizim baş tacımızsınız, vermeseniz de. Ama şunu unutmayın. Ankara’da işimiz olduğu zaman, bakanlık, genel müdürlük vs. tüm görüşmelerimizde değerli milletvekilimiz Baki Şimşek bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor görüşmelerimizi sağlıyor ve çözümler konusunda yardımcı oluyor. Kendisinden Allah razı olsun. Baki beye duanızı ve desteğinizi esirgememenizi rica ediyorum. Çünkü gerçekten kendisi şehrimiz, Mersin ve ülkemiz için çok güzel işler yaptı ve yapmaya da devam edecektir. Cenab-ı Allah birlikteliğimizi daim eylesin. Kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozdurmasın”  şeklinde konuştu.


GELEN TELEFONLARI EMRET DİYE AÇTIM. YENİ DÖNEMDE DE VATANDAŞLARIMIN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDEECEĞİM İNŞALLAH.
Daha sonra söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, yeni dönemde de vatandaşın hizmetinde olacağını söyledi.
Şimşek, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim tarihimizin en önemli seçimlerinden biri. Yeni bir sistem olan Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini oylayacağız. Bu yeni sistemde milletvekilleri artık bakan olamayacak. Şu andaki mevcut bakanların tamamı yeniden milletvekili adayı. Pazartesi gününden sonra mevcut bakanlar, bakan olamayacak. Dolayısıyla Pazartesi gününden itibaren bütün oda başkanlarımızı bütün sendika temsilcilerimizi, bütün muhtarlarımızı yeni oluşacak kabinenin mutlaka Mersin’in sorunlarını bilen Mersin’i tanıyan birinin Bakan olması için basınımıza herkese büyük bir sorumluluk düşüyor. Biz dünü çok sorgulamak istemiyoruz. Gün birlik ve beraberlik günü. Ben 3 yıldır Milletvekilliği yapıyorum. Sizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil ediyorum, etmeye çalışıyorum. Mersin’e ait hangi sorun varsa sadece eleştirel değil, çözümü noktasında da mücadele ettim. Türkiye Büyük Millet meclisi kürsüsünden 230 konuşma yaptım. 500’e yakın farklı konuyu ülke gündemine taşıdım. Bu bölgeye taş üstüne taş nasıl koyarız onun hesabını yaptım. Mersin’in benden başka 10 milletvekili daha var. Diğerlerinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapmış olduğu konuşmaları toplayın sadece Baki Şimşek’in yaptığı konuşma toplamına gelmez. Bugüne kadar beni arayan her vatandaşın partisine, siyasi görüşüne bakmadan emret muhtarım, emret hemşerim, emret başkanım olmuştur. Yeni dönemde de emret deyip sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğim inşallah. Desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum” dedi.


ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN DİYEN BİR GENEL BAŞKANIMIZ VAR.
Son olarak söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, “3 gün sonra sandığın başına gideceğiz ve ülkemizin en önemli seçimi için oylarımızı kullanacağız. Ve inşallah 24 Haziran bu güne kadar ki belirsizliğin, kaos ve kargaşanın, ülke üzerine oynanan oyunların son bulduğu gün olacak. Değerli hemşerilerim Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu hepimiz biliyoruz. Bölgemizde yaşanan hadiseleri çok yakından takip ediyoruz. Özellikle son 10 yıl içerisinde İslam ülkeleri ve ülkemiz üzerine oyunlar kuruluyor. Bu oyunlar sadece şimdi değil Tarih boyunca defalarca kurgulandı. Ama Allah’a çok şükür ki dualı olan bu millet dimdik ayakta. Bizimde parti olarak siyasi anlayışımız buna göre şekillenmiştir. Yeni bu ülke bölünüp parçalanacaksa, bu ülke beka sorunu yaşayacaksa bizim halen parti derdine düşmemiz geçmişteki mantıkla mücadele etmemiz bu ülkenin bölünüp parçalanması için çanak tutmak olur. Onun için diyoruz ki bu ülkede şayet bu sıkıntılar devam ederken bizim sadece partim diyerek bir mücadele sürdürmemiz mümkün değil. Zaten sayın Genel Başkanımızın 1997 yılında ortaya attığı bir ilke var. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla siyasetini sürdürüyor. Bu tavrı da vatandaşlarımız ve milletimiz anlamakta zaman zaman güçlük çekebiliyor. Cumhur ittifakı bu anlamda çok ülke geleceği için çok önemlidir. Şimdiden arkadaşlarımıza vereceğiniz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçimin ülkemiz için, tüm Türk ve İslam alemi için, insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder