İYİ PARTİ’NİN HALK TOPLATISINA BİBER GAZLI SALDIRI YAPILDI


24 Haziran  erken genel seçimleri nedeniyle  çalışmalarını sürdüren İyi Parti Tarsus İlçe teşkilatının 19.06.2018 günü akşam saatlerinde düzenlediği kahvehane toplantısına  Cetvelde  bir saldırı da bulunuldu.
İlçe başkanının konuşması sırasında dolu olan kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gaz bombası atıldığı iddia edildi.
 İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı M. Tekin Çelik ve partililer, akşam saatlerinde vatandaşlarla  Yen mahallede Cetvel kanal kenarı nda bir  kıraathanede toplantı düzenledi.


Kahvehanede Başkan Tekin Çelik, seçim vaatleri ve çalışmaları ile ilgili konuşma yaptı. Başkanın konuşması sırasında dışarıdan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından iddiaya göre gaz bombası atıldı.

Bir anda panik havasının yaşandığı kahvehanede bulunan vatandaşlar ve partililer dışarı çıktı. Çıkan duman orada bulunanları olumsuz şekilde etkiledi.

Başkan Tekin Çelik saldırıyı kınadı. Çelik  “İyi Parti emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Bu tür provokatif hareketler bizleri çıktığımız bu kutsal yoldan geri döndüremez. Kınıyorum” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder