ELVAN TARSUS’TA HALKA HİTAP ETTİ



Mersin miletvekili ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan bayramın 1.günü Tarsus’a geldi.
AK parti  Tarsus İlçe Teşkilatının  düzenlediği  bayramlaşmaya Kalkınma Bakanı Lütfi  Elvan’ın yanı sıra  Ak parti Mersin Milletvekili ve  milletvekili adayı Ali Cumhur Taşın ve Zeynep Şemsi Aysalar, AK Parti İl başkan Yardımcısı ve partililet katıldı.
Tarsuslu vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Elvan, ilçe başkanı İbrahim Gül, milletvekili adayları ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.
24  Haziran seçimine  kısa bir süre kaldığı belirten Elvan,partililerden tempoyu daha da  artırmalarını  isteyerek  hiç kimsenin siyasi görüşüne, hangi partiye oy verdiğine bakmaksızın herkesi kucaklamaları  gerektiğini söyledi.

Güçlü bir Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde birlikte inşa edeceklerini söyleyen Elvan, "Allah'ın izniyle başarıyı, büyümeyi, kalkınmayı sürdürmeye devam edeceğiz. 24 Haziran’da yapılacak seçim geleceğimizin yönünü belirleyen bir seçim olacak. Bu seçimde  cumhurbaşkanımızın önderliğinde ya Türkiye’nin önü daha da açılacak ya da eski karanlık günlerine  dönecek. Türkiye’nin önünü kesmek ve Erdoğan’ı indirmek için topyekün bir saldırı var. Bize düşen gecemizi  gündüzümüze katarak  çalışmaktır" dedi.

Elvan, Tarsus’u çukurova’nın  bir numaralı  cazibe merkezi  yapacaklarını belirterek  yapılan ve yapılacak olan yatırımları anlatarak,  24 Haziran’da yapılacak seçim için oy istedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder