BAŞKAN CAN, “MİLLİYETÇİ HAREKET BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR”



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmalarında hız kesmiyor. Cumhur İttifakının önemini anlatıyor, partisine destek istiyor.
Belediye Başkanı Şevket Can, 27. Dönem Milletvekili ve Mersin Milletvekili Adayı Baki Şimşek, Mersin Milletvekili Adayı Yunus Kızıl ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur Cumhur ittifakını anlatmak üzere bu kez Ferahim Şalvuz ve Altaylılar mahallelerinde seçim toplantısı düzenlediler.
Konvoy eşliğinde önce Ferahim Şalvuz Mahallesine sonra Altaylılar Mahallesine giderek vatandaşlara hitap eden Başkan Can, “1994 den beri bu güne kadar desteğinizi esirgemediğiniz için Milliyetçi Hareket Partisine mührünüzü basarak bizleri bu koltuğa getirdiniz. Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun.  Kıymetli hemşehrilerim bizlerde sizlerden aldığımız bu desteğe layık olmak adına gece uyumadan, gündüz yorulmadan Burhanettin Başkanımızın  bıraktığı yerden ileriye gitmek için mücadele ediyoruz.  Bugün burada ürettiğimiz projeleri anlatmak istemiyorum.  24 Haziranda seçime giriyoruz. Her seçim zordur ama bu seçim biraz daha zor. 15 Temmuzda bir kalkışma hareketi oldu.  Bu kalkışma Türk tarihine kara gece olarak yazıldı. Ülkemiz 60 ihtilalini gördü, 70 muhtırasını gördü, 80 ihtilalini gördü, 28 Şubatı gördük ama bu 15 Temmuz gecesi gibi bir gece görmedik. Milletimizin verdiği vergilerle alınan silahlar, uçaklar millete kurşun olarak, bomba olarak geri döndü’’ dedi.
ŞİMDİ KONUŞANLAR HEP 15 TEMMUZ ÖNCESİNİ KONUŞUYORLAR
Başkan Can ‘’Türk milletini seven, ülkesini, vatanını seven, bayrağını seven, dinini kitabını seven Devlet Bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine geldi ışıklarını yaktırdı. Hatırlayın TV’lerde beyanat geçti Milliyetçi Hareket genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli “hükümetimizin yanındayım, kalkışmanın karşısındayım“ dedi.  Allah muhafaza bu kalkışma başarılı olsaydı, ülkemiz parçalanırdı. Bu kalkışmadan sonra her şey değişti. Şimdi konuşan siyasi partiler hep 15 Temmuz öncesini konuşuyorlar. Genel başkanımızın beyanatıyla kakışmanın seyri değişti. Başarılı olamadılar. Genel başkanımız cumhurbaşkanımız destekleme kararı aldı. Herkes niyetini bilirken soruyor. Niye destek veriyor diyorlar. 15 Temmuz akşamı bu ülkede bu millet neyle karşılaştı? Bunu düşünmek lazım. Cumhurbaşkanımıza anamızın ak sütü gibi oyumuz helal olsun. 15 Temmuz öncesiyle karşılaştırarak, insanımızın kafasını karıştırıyorlar. 15 Temmuzdan sonra ülkede vatan, millet, bayrak, ezan tehlikeye girdiği için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, devletin bekası için bu karar açıklandı. Milliyetçi hareket partisi sizlerin desteği ve duasıyla Allah’ın izniyle ülkemizin teminatıdır, sigortasıdır. Vatan diyen, millet diyen, bayrak diyen biziz. Bizden başka hangi siyasi parti bunları söylüyor. Hangi siyasi parti 80 ihtilalinde 5 bin şehit verdi.  Artık uyanıp dirilmemiz gerekiyor.  Seçimlerde Tarsus MHP’nin kalesiydi yine öyle olacak. Ama çalışırsak. Cenabı Allah çalışana verir. Çalışanın da dinine ırkına milletine bakmaz.  O yüzden bizim veremeyecek hesabımız yok. Bir oy demeyin her şeyin başlangıcı bir oydur.  Hepiniz 24 Haziranda Sandığa gidin. Samimiyetimle söylüyorum, Devlet Bahçeli tarihimize altın harflerle yazıldı. Bugün 15 Temmuz’daki hamle olmasaydı ülkemizin Suriye’den, Iraktan, Mısır’dan farkı kalmayacaktı. Bize kızabilirsiniz ama bizi cezalandırmayın. Cenabı Allah birlikteliğimizi daim etsin, şehrimizde ve ülkemizde huzurumuzu daim etsin. Gazamız şimdiden mübarek olsun” ifadesini kullandı.
Daha sonra söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhur İttifakını önemini anlatarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin sigortası olduğunu dile getirdi.
Milletvekili Şimşek, ‘’Değerli hemşerilerim 50 yıllık bir siyasi partiyiz. 50 yıldır şehitler ölmez, vatan bölünmez, ezan susmaz, bayrak inmez diye mücadele ediyoruz.50 yıllık geçmişimizde leke sürülebilecek en ufak bir kırığımız, bir çiziğimiz yok. Ülke dara düştüğünde her zaman Türk milletinin umudu MHP olmuştur. Ülkemizin sigortası bizleriz. Mersinli, Tarsuslu ne yapacağını bilir. Bugün vatan hainlerine sadece adımız ile yetiyor. Bu seçimlerde MHP’ye vereceğiniz oylar daha güçlü bir Türkiye’yi oluşturacaktır” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Şevket Can, 27. Dönem Milletvekili ve Mersin Milletvekili Adayı Baki Şimşek, Mersin Milletvekili Adayı Yunus Kızıl ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ferahim Şalvuz ve Altaylılar mahallelerinde havai fişeklerle ve alkışlarla karşılandı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder