ZEKİ KABA’ NIN YOKLUĞUNU EŞİ DÖNE KABA ARATMIYOR



10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle Ak Parti Milletvekili Zeki  Kaba’ nın eşi Döne Kaba engellilere özel öğle yemeği tertipledi.
Yemeğe Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Ak Parti İlçe Başkanı  İbrahim Gül, Engelliler Dernek Başkanı Ali Çelik, Ak Parti Kadın Kolları  Başkanı Nurgül Bayrak ve Ekibi ve engelli misafirler ve aileleri katıldı.

Mülakat için Ankara’da  bulunan  ve bu nedenle yemeğe katılamayan Zeki Kaba bir mesaj yayınladı, Kaba, mesajında ‘’10-16 Mayıs  Engelliler Haftasına katılamamamdan dolayı öncelikle hepinizden özür  diliyorum, 10-16 Mayıs Engelliler Haftanızı kutluyor en derin  muhabbetlerimle selamlıyor saygılar sunuyorum’’ dedi. Yemekte bir konuşma yapan dernek Başkanı Ali Çelik bu günlerde bizleri  hatırlayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, her bireyin bir engelli adayı  olduğunu unutmamalıyız, engellilerimize yılın diğer günlerinde de saygı  ve sevgi ile yaklaşmanızı onların dertlerine derman olmanızı istiyorum,  bu organizasyonu yapan Sayın Döne KABA ve eşi Zeki KABA ya şükranlarımı  iletiyor saygılar sunuyorum dedi.
Toplantı Kuran-ı Kerim okunarak ve  dualar edilerek sona erdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder