ZEKİ KABA ÇALIŞMALARINA MAHALLELERDEN BAŞLADI, SON HIZ DEVAM EDİYOR



Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Zeki Kaba çalışmalarına hız kesmeden  devam ediyor.

Çalışmaya Sucular köyünden başlayarak Dedeler Mahallesi, Taşkuyu, Tekbaş, Kaleburcu Mahallelerini, Milletvekili Adayı  Ali Cumhur Taşkın, İlçe Başkanı İbrahim Gül, Mersin İl Yönetim Kurulu  Üyeleri, İlçe Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gezerek çalmadık kapı  sıkmadık el bırakmıyorlar.

Mersin Mv. Ali Cumhur Taşkın’a gezi anında bir de sürpriz yapan Zeki  Kaba, öğrenci Nurcan ASLAN’ dan aldığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan’ın el emeği göz nuru tablosunu da Mersin Mv. Ali Cumhur Taşkın  Beye meclis odasına asması için hediye etti. Hediyeye teşekkür eden  Taşkın, Mahalle gezilerine devam etti.

Mahalle gezilerinde konuşmalar yapan Taşkın yapacakları çalışmaları  anlattı. Gittiği her mahallede büyük bir coşku ile karşılanan Ak Parti  Heyeti, “Buranın insanıyız ve buradaki vatandaşlarımızın yaşadığı  sıkıntıları bildiğimiz gibi bizler de yaşıyor ve hissediyoruz. Amacımız  vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları önce en asgariye indirmek, sonra  da tamamen ortadan kaldırmaktır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan  partimize ve bize destek vermelerini istiyoruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder