ŞİMŞEK: GECE UYUMADAN, GÜNDÜZ YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ! ”



MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek; gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacağız söylemi ile çıktığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Akşam iftar programından Sahur saatine kadar son sürat çalışan Şimşek; birkaç saat uyku ile sabah seçim mesaisine erkenden  başlayarak; vatandaşlara Cumhur ittifakını anlatıyor.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek; katıldığı Anamur programında ;Anamur iskele sahil esnafı, Anamur Ören Hal Esnafı, Anamur sanayi sitesi esnafları ve Anamur hal esnafları ziyaretlerinde bulundu.  Şimşek; esnafa yapmış olduğu konuşmalarda Cumhur ittifakının önemine değinerek, ülkenin bekasının bu ittifaka bağlı olduğunu söyledi. Baki Şimşek esnafa yönelik konuşmasında; “Öncelikle hepinizin Ramazan ayını kutluyorum.
 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler Türkiye’nin kader seçimlerinden bir tanesi . Türkiye; bütün küresel güçlerin, küresel sermayelerin oyun alanı yapılmak isteniyor  yani Türkiye hem ekonomik yönden hem terörle terbiye edilmek isteniyor. Recep Tayyip Erdoğan üzerinden  Türkiye Cumhuriyeti devleti ile hesaplaşılmak isteniyor.Bizim meselemiz Recep Tayyip Erdoğan değil; bizim meselemiz Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Elbette sorunlarımız var. Elbette eksiklerimiz var. Elbette yapılan yanlışlar var. Ama bugün bunları konuşacak durumda değiliz. Türkiye; Filistin yapılmak isteniyor. Türkiye; Irak yapılmak isteniyor. Türkiye; Suriye yapılmak isteniyor.Onun için Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli yüksek öngörüsü ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesi konusunda bir fikir ortaya attı  ve16 Nisan’da yapılan referandumla Türk Milletinin onayına sunuldu sonuçta milletimizin  takdiriyle de onaylandı. Bugün de MHP 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi. Tabi bu arada birtakım vatandaşlarımız niye Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyoruz diyorlar. Değerli arkadaşlar mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır, yaklaşımımız budur. Bütün hemşehrilerimizden de bu konuda  destek bekliyoruz. 
Geçmiş seçimlerde referandumdan sonra Türkiye’ye diktatörlük gelecek. Türkiye’de tek adam rejimi olacak diyenler bugün çıkıp Cumhurbaşkanı adayı olabiliyorlar. Madem diktatörlük gelecekse; siz diktatöre oy verir misiniz? Sandıktan çıkan bir seçimin sonucu diktatörlük olmaz. Türk milleti kime oy verirse Türkiye’yi o yönetecek. Ben bir çiftçi çocuğuyum, köylü çocuğuyum; sizlerin sorunlarını her platformda TBMM çatısı altında dile getirmeye çalıştım.Bundan sonra da bize oy versin vermesin ; bizi sevsin sevmesin bütün hemşehrilerimizin hizmetkarı olmaya talibiz. Hepinizin duasını ve desteğini bekliyoruz. 24 Haziran’dan sonrada MHP bu yönetim sisteminin içinde olacak.” dedi.
 Baki Şimşek ayrıca Anamur Karanlar Muz Sarartma İşletmesini ziyaret etti ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Anamur iftar programına katılarak tüm vatandaşların Ramazanını kutladı. MHP Anamur ilçe teşkilatı ve  Mersin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Anamur Mahalle Muhtarları toplantısına katıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder