MELEKLER YORGUNLUK ATTI



HEMŞİRELÄ°K Haftası kutlamaları kapsamındaMedical Park Tarsus Hastanesi hemÅŸireleri özel bir gecede bir araya geldi. Tarsus Åžehir Park Restoran’daki buluÅŸmada hemÅŸireler, birkaç saatliÄŸine de olsa yoÄŸun çalışma hayatının yorgunluÄŸunu attı. Etkinlikte Yılın HemÅŸiresi ödülü ile baÅŸarı ve teÅŸekkür belgeleri verildi.

HEMŞİRELER KARDEŞİMİZ
Geceye, Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Zeynel CanoÄŸulları, Genel Müdür Yardımcısı Yasemin HalefoÄŸlu, Medical Park Hastaneler Grubu HemÅŸirelik Hizmetleri Direktörü Emel Gümüş, Tarsus Hastanesi BaÅŸhemÅŸiresi Asuman YaÅŸar TaÅŸ, doktorlar, hemÅŸireler, tekniker ve teknisyenler ile idari birimlerde çalışanlar katıldı. Törende kısa bir konuÅŸma yapan Yrd. Doç. Dr. Zeynel CanoÄŸulları “HemÅŸireler bizim mesai arkadaşımız ama daha ötesi onlar kardeÅŸimiz. Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum” dedi.

TÜRKÜLER SÖYLENDİ HALAYLAR ÇEKİLDİ
Etkinlikte daha sonra Medical Park Tarsus Hastanesi’nin çeÅŸitli birimlerimlerinde görev yapan 15 hemÅŸireye, doktorlar ve yöneticiler tarafından ‘BaÅŸarı ve TeÅŸekkür Belgesi’ verildi. Adile KaradoÄŸan ise ‘Yılın HemÅŸiresi’ ödülünü aldı. Ödül töreninin ardından hemÅŸireler müzik eÅŸliÄŸinde eÄŸlendi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder