MEHMET BÜLENT GÖZENER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ



Tüm  İşçi Emeklileri  Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şubesinin  genel kurul toplantısı  yapıldı.
Aşiyan 1 Düğün salonunda gerçekleştirilen 2. Olağan genel kurul toplantısına Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek-Der)  genel başkanı  Satılmış Çalışkan ve bazı illerin şube başkanları, Tarsus belediye Başkan yardımcısı Ali  Şimşek,  MHP ilçe başkanı  Ertuğrul Bodur,  AK Parti,  CHP ve  İYİ Parti Tarsus  ilçe yöneticileri,  bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, bazı milletvekili aday adayları, Medical Park Hastanesi,  Maya Göz Hastanesi yöneticileri  ile dernek üyeleri katıldı.
Açılışta divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup istiklal marşı okundu.
Kongrede divan başkanlığını Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek-Der)  genel başkanı  Satılmış Çalışkan yaptı. Misafirlerin söz alıp kısaca düşüncelerini dile  getirmesinden sonra Yönetimin ve denetimin faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinden sonra tahmini bütçe görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek-Der)  genel başkanı  Satılmış Çalışkan yaptığı konuşmada hükümetten istedikleri bazı haklarının bugünlerde verilecek olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek “Emekliye iki bayramda ikramiye verileceği açıklandı. Ancak emeklilerin dul ve yetimleri de var. Bir kargaşa olmadan herkes bu haklardan yararlanmalı. Biz aslında en az bir maaş istiyorduk. Ama hükmet iki bayramda ayrı ayrı biner lira vereceğini duyurdu. Ayrıca TOKİ konusunda da hükümetten destek ve ilgi bekliyoruz” dedi. Emeklilerin sorunlarını dile getirdi.
Tarsus şube başkanı Bülent Gözener,  derneklerinin 2. Olağan genel kurul toplantısına katılanlara teşekkür ederek,  çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Tek liste ile girilen seçimlerde yeni yönetim Mehmet Bülent Gözener başkanlığında oluştu. Yeni yönetime “Fevzi Çimen, Talat Özen, Sabri Tıraş, İbrahim Şeker seçilirken, Denetim kuruluna da Ahmet Keller, Fethi Demir ve Osman Fikri Ünlü seçildi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder