MAHALLE MAHALLE, SOKAK SOKAK GEZEN BAŞKAN CAN, CUMHUR İTTİFAKI’NIN ÖNEMİNİ ANLATIYOR



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.
Mahalle mahalle, sokak sokak gezen Başkan Can, Cumhur ittifakının önemini anlatıyor.
Tarsus oto Galericiler Sitesi, Traktörcüler Sitesi ve Kamyoncular Kooperatifindeki ziyaretinde esnaflarla görüşen Başkan Can, MHP’nin ülkenin sigortası olduğunu söyledi.
Önce Kirlik mevkiinde vatandaşlarla buluşan Başkan Can, daha sonra sırasıyla Karadiken, Çakırlı, Ulaş, Hacıhamzalı, Sıraköy, Taşobası, Sağlıklı Mahallelerinde çiçekler ve kurbanlar kesilerek karşılandı.

Başkan Can’la birlikte Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milletvekili adayı Oğuzhan Güngör, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan ile partililer eşlik etti.
Ülkenin en zor anında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dik duruşuyla zor günler atlattığını ifade eden Başkan Can, Türkiye’nin sigortası, bin yıllık kardeşliğin çimentosu MHP olduğunu söyledi.
MHP’nin parlamentoda daha güçlü olması için MHP’ye, Cumhur İttifakı için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Başkan Can, “24 Haziran’da ülkemiz bir seçime girecek, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili seçimi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin talimatı doğrultusunda bizler Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Bütün hemşerilerimizin de desteklemesini rica ediyoruz. Bunun yanında Milletvekili seçiminde şehrimizde Baki Şimşek ikinci ve Oğuzhan Güngör beşinci sırada. Gerçekten Tarsus olarak bir milletvekilimizin olması, hepimiz için onur kaynağı, gurur kaynağı. Şehrin Belediye Başkanı olarak söylüyorum Baki Şimşek Ankara’da bizim temsilcimiz Anamur’dan Yenice’ye kadar uzanan Mersin il sınırında partili partisiz, ayrım yapmadan, ayırmadan, 7 -24 telefonunun açık olmasıyla ve Ankara’da her zaman bizim yanımızda olmuştur. Bizlerle birlikte şehrimizin sorunlarını çözmek için mücadele etmiştir. Ben yakın bir arkadaşım olan Baki Şimşek beye yolu ve bahtı açık olsun diyorum” dedi.

Başkan Can, “Bir oy deyip geçmeyelim. Vatandaşlık görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. MHP’yi parlamentoda daha güçlü kılacağız ve Cumhur İttifakı’na destek verip, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda güçlü bir destekle yine Cumhurbaşkanı yapacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Can, çalışmalarına gündüz yorulmadan, gece uyumadan devam edeceklerini söyledi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder