KABA, ADAY OLAMADI AMA ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI



Ak Parti Mersin Mv. Aday Adayı Zeki KABA Aday olamadı ama seçim çalışmalarına start verdi. Parti binasında aday  tanıtım toplantısına katılan Kaba toplantıya katılan vatandaşlara yakın  ilgi gösterdi.

Bölgede yardımsever iş adamı kişiliği ile tanınan Kaba açıklamasında;  Doğup büyüdüğüm bu şehre vefa göstermek için aday adayı oldum diyen Zeki  Kaba, “Doğup büyüdüğüm bu şehre vefa göstermek, hayırlı hizmetlerde  bulunmak için bu göreve talip olmuştum kısmet olmadı ama Ak Parti için  bundan sonra gece gündüz demeden çalışmalarımı şehrimiz için, insanımız  için, milletimiz için sürdüreceğim. Daha yapılacak çok iş var biz  bunların hepsine talibiz” dedi.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibiyle hareket ettiğini belirten  Kaba, şunları kaydetti: “Milletimizin huzur ve refahının artması, her  şeyin millet odaklı olması en önemli yol haritalarımız, bu noktadan  hareketle çalışmalarımı sürdürüyorum, bundan sonra da sürdüreceğim.  Üzerime düşen ne varsa o gayreti göstereceğime kimsenin şüphesi olmasın.  Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağım. Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu davaya artı değer katmak adına  gayret etmemiz gerekiyor. Ben bu gayreti en üst seviyede göstereceğim’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder