GENÇ İŞADAMI HASAN YENİAY AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU



Tarsus  Timpaş  Marketler  grubunun  sahibi  genç iş adamı  Hasan Yeniay  AK Parti  Mersin  Milletvekili  aday adaylığı açıklamasını bugün yaptı.
AK parti  Tarsus İlçe  Teşkilatında yapılan  toplantıda  konuşan  genç  işadamı  Hasan Yeniay  şu açıklamalarda  bulundu: ‘’Çok Kıymetli İlçe Başkanım, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanım ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanım Ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerim, Millet Vekili Aday Adayları Arkadaşlarım Ve Basınımızın Güzide Temsilcileri ; beni yalnız bırakmıyan değerli misafirler dava arkadaşlarım hoş geldiniz.

Sizlere kendimi tanıtmak istiyorum. İsmim HASAN YENİAY TARSUS’TA TİMPAŞ MARKETLER ZİNCİRİNİN SAHİBİYİM.EVLİ VE 6 ÇOCUK BABASIYIM. Değerli dava arkadaşlarım Ak Parti Kurulduğu günden bu yana Ülkemizde Sağlıkta, Eğitimde , Savunma Sanayisinde olduğu gibi  daha pek çok alanda müspet gelişimleri hep birlikte İzliyoruz.
Sağlıkta devrim niteliğinde  alınan kararlarla hastane kapılarında rehin kaldığımız dönemlerden bugün Helikopter , ambulans  Uçaklarla hasta taşınan dönemlere geldik. Eğitimde 60-70 Kişilik Sınıflardan 25-30 Kişilik sınıfları gördük. Her İlde Üniversite Gördük. Tarsus’a  da üniversite kararı alındı. Tarsus’umuza hayırlı olsun. Emeği geçenlere buradan teşekkür ediyoruz. Savunma sanayinde  artık Kendi Uçağımızı, Gemimizi, Tankımızı, İnsansız  Hava araçlarını yerli İmkânlarla yapar hale geldik. İftihar Ediyoruz.
BÖLGEMİZE GELECEK OLURSAK;
ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVA ALANI;KAZANLI SAHİLYOLU PROJESİ;YENİCE LOJİSTİK ÜSTÜ ; 600 YATAKLI YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİ; TARIM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ PROJELERİ ; AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE TEMELİ ATILMIŞ DEVAM ETMEKTEDİR.
PARTİMİZİN 15 YILDA YAPMIŞ OLDUĞU Hizmetler Saymakla Bitmez.
BU HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE AK PARTİ BAYRAĞINI DAHA YUKARILARA TAŞIMAMIZ GEREKMEKTEDİR.
Bu davanın ‘’HAK İLE BATIL ‘’ MÜCADELESİNDE HAK mücadele olduğunu biliyoruz. Bizde hakkın yanında olmak için bu kutlu davada milletvekili adaylığı için yola çıktık.
BENDE BU HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARAK ‘’BENDE VARIM’’ DİYORUM. DUA VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

0 Yorumlar

Yorum Gönder