AK PARTİ MV. ADAY ADAYI ZEKİ KABA TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİ



Ak Parti Mersin Mv. Aday Adayı Zeki KABA Aday Adaylığı sürecinde yanında  olan herkese teşekkür mesajı gönderdi.

Kaba açıklamasında; Memleketime ve milletimize hizmet etmek için çıktığım bu yolda ,AK Parti  Mersin Milletvekili Aday Adayı olarak şahsıma destek veren Başta Eşime,  Aileme, can yoldaşı arkadaşlarıma, tüm partililere, ilçe teşkilatlarına,  sivil toplum örgütü temsilcilerine, tüm teşkilat mensuplarımıza,  delegasyona il ve ilçe başkanlarına ve yöneticilerine genel merkezde ki
dostlarımıza bize destek veren tüm vekillerimize, kadın kolları ve  gençlik kolları başkanımıza ve yöneticilerine, mahalle başkanlarımıza,  sivil toplum kuruluşlarına, medya temsilcilerine üzerimize hakkı  olanlara, aday adaylığı kampanyam sürecinde bize destek verem tüm  Tarsuslu ve Mersinli hemşerilerime teşekkür eder saygılar sunarım.

Ak Parti genel merkez 2004 aday listesini pek fazla değiştirmeden  mersinde devam etme kararı almıştır. Zeki KABA olarak AK Partiye çok  şey kazandıracağımdan hiç şüphem yoktu. Ak Partiye bu kazandıracağım  değeri başka bir seçimde tüm irademle mücadele edip bu kutlu davada bir  nefer olacağıma inanıyorum. Bu kutsal davaya gönülden bağlı bir kardeşiniz olarak yola çıkarken makamların bir öneminin olmadığını ve asıl olan hizmet olduğunu tekrar  ediyorum. Bundan sonra da görevim ne olursa olsun memleketime ve AK  Partiye hizmet noktasında elimden ne gelirse tereddütsüz yapacağımı  bilmenizi isterim. Aday olarak seçilen arakadaşlarıma başarılar  diler.saygılar sunarım. Durmak Yok, Yola Devam, diyerek açıklamasına son verdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder