ZEKİ İNSANLAR



SEYHAN İPEKOĞLU - Malum önümüzdeki aylar  erken genel seçim nedeniyle hayli hareketli geçecek.

24 Haziran 2018 tarihinde  erken genel seçim yapılması için karar alınmasının ardından birçok işadamı ve siyasetçi Milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunuyor.
Bizlerde kimisi yeni, kimisi eski siyasetçilerin aday adaylık başvurularını ilgi ve merakla takip ediyoruz.

İlk müracaat edip aday adaylığını açıklayanlar arasında Ak Parti Tarsus ilçe yönetim kurulu üyesi ve parti sekreteri  işadamı Zeki Kaba da bulunmakta.
Zeki bey, hem sevilen, hem genç, hem de başarılı bir işadamı. Bunun yanı sıra  sevilen bir siyasetçi olarak tanınıyor. Sadece Tarsus’ta değil. Adana ve mersin’de, hatta Kahramanmaraş ilinde bile tanınan sevilen bir sima.

Zeki bey, Milletvekili aday adaylığını kahvaltılı basın toplantısı ile açıklarken bizleri de davet etti. Bizlerde o gün kahvaltılı toplantıya giderek kendisini yalnız bırakmadık. Konuşmalarını dinledik.
Şimdi önümüzde 27.Dönem Milletvekilliği seçimleri var.
Milletvekili olmak için aday adaylar Tarsus’ta da  başvurularını yaparken, spor ve iş dünyasının yanı sıra siyaset dünyasında da tanınmış bir isim olan zeki beyin aday adaylığını öğrendik.
Düne kadar Ak Partide Tarsus İlçe Sekreteri görevini yürüten Zeki Kaba görevinden İstifa ederek Ak Parti'den Mersin Milletvekilliğine resmi olarak aday adayı olduğunu açıklaması birçok kesim tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.
Zeki bey,   partililer ve basının huzuruna çıkarken, yanında eşi ve aile efradından bazı yakınlarının da bulunması, ayrıca parti ilçe başkanı İbrahim Gül ile diğer bazı yöneticilerin olması dikkati çekti.
 Zeki Kaba “Bu kutlu dava yolunda  ülkeme, bölgeme ve milletimize daha iyi hizmetler yapabilmek için, Tarsus’umuza hizmetlerin artarak gelmesi için milletvekilliğine aday adayı oldum” derken hem mutluydu, hem de heyecanlıydı.
Zeki bey, partilerinin erken genel seçimlere hazır olduğunu,  kendisinin de bu süreçte milletvekili aday adayı olarak  daha geniş kitlelere hizmet sunabilmek için gayret edeceğini söylerken milletvekili aday adaylığını açıklaması memnuniyet yaratmıştır.
 Bizde kendisine hayırlı olsun diyor, bu kutlu dava yolunda başarılı çalışmalar diliyoruz.

Zeki beyin bu kararının  Tarsusumuza , Mersinimize ve tüm Türkiye'ye Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder