LİSELİ GENÇLERİN SPOR FESTİVALİ COŞKUSU



Geleneksel hâle gelen SEV Spor Festivali bu yıl 4’üncü kez sporun birleştirici gücüyle liseli gençleri buluşturdu. Tarsus Amerikan Koleji’nin ev sahipliği yaptığı 4. SEV Spor Festivali, Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir ve SEV Amerikan Koleji öğrencilerini bir araya getirdi. Liseli gençler, dostluk ve kardeşlik maçları yaptılar.
Türkiye’nin en köklü eğitimkurumlarındanSağlık ve Eğitim Vakfına (SEV) bağlı liseler olan Üsküdar Amerikan Lisesiile İzmir, Tarsus ve SEV Amerikan Koleji öğrencileri bu yıl dördüncüsü düzenlenen SEV Spor Festivali’nde buluştular.Tarsus Amerikan Koleji’nin (TAC) ev sahipliğinde düzenlenen ve geleneksel hâle gelen festivalde, birbirinden renkli spor etkinlikleri gerçekleştirildi.
Kardeş okullar olan Üsküdar Amerikan Lisesi (ÜAL), İzmir Amerikan Koleji (ACI), SEV Amerikan Koleji (SAC) ve Tarsus Amerikan Koleji (TAC)öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen4. SEV Spor Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

MÜCADELE VE KARDEŞLİK
SEV Liselerinden24 kız ve 24 erkek olmak üzere toplamda48 öğrencinin katıldığı 4.SEV Spor Festivali’nde, İstanbul, İzmir ve Tarsus’tan liseli gençler, sporun mücadeleci ve aynı zamanda birleştirici gücü altında dostluk ve kardeşlik karşılaşmaları gerçekleştirdiler.
SEV Spor Festivalinde; Survivor Games, Atletizm, Voleybol, Basketbol, Hentbol ve Futbol  branşlarında müsabakalar düzenlendi. Hem kıyasıya mücadelenin hem de dostluk ve kardeşlik ruhunun hakim olduğu SEV Spor Festivali, TAC Stickler Oditoryumda yapılan kapanış töreniyle sona erdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder