“ALMANYA’DA YABANCI DÜŞMANLIĞI GİTTİKÇE ARTIYOR.”



aK pARTİ mERSİN Milletvekili aLİ cUMHUR TAŞKIN AVRUPA’DA VE ALMANYA’DA ARTAN YABANCI DÜŞMANLIĞI ÜZERİNE MECLİS GENEL KURULUNDA BİR KONUŞMA YAPTI.

Milletvekilimiz Sayın tAŞKIN “Avrupa ülkelerinde ve özellikle Almanya’da yaşanan Türk ve İslam düşmanlığı, sadece bir nefret söylemi olma eşiğini çoktan aşarak, bu ülkelerde yaşayan Türklere ve Müslümanlara yönelik fiili saldırılara dönüşmüş ve endişe verici boyutlara yükselmiştir” DEDİ.
MİLLETVEKİLİ TAŞAKIN KONUŞMASINA ŞÖYLE DEVAM ETTİ.
Almanya’da yabancı düşmanlığı gittikçe artıyor.
Hepimizin takip ettiği gibi Avrupa ülkelerinde ve özellikle Almanya’da yaşanan Türk ve İslam düşmanlığı, sadece bir nefret söylemi olma eşiğini çoktan aşarak, bu ülkelerde yaşayan Türklere ve Müslümanlara yönelik fiili saldırılara dönüşmüş ve endişe verici boyutlara yükselmiştir.
Bu hastalıklı durumun temel sebepleri olarak; yabancı ve İslam düşmanlığının ve özellikle onun müşahhas şekli olan Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının öne çıktığını görüyoruz. 
Türkiye düşmanı Terör örgütleri için vazgeçilmez bir üs haline gelen Avrupa ve Almanya, Türkiye karşıtı gösterilere her türlü imkanı sağlarken, Gurbetçilerimizin Türkiye lehine yapmak istediği gösteri ve yürüyüşleri anında engelliyor.
Bunun son örneğini hafta içinde yaşadık.Almanya’da bölücü terör yandaşlarının Türkiye Aleyhine yaptığı yürüyüşte, göstericilere tek başına tepki gösteren Kahraman gurbetçimiz Yusuf Ünal, Alman polisi tarafından insanlık dışı bir muameleye maruz kaldı. Vatan ve millet düşmanları karşısında tek başına dik bir duruş sergileyen Gurbetçimiz Yusuf Ünal’ı canı gönülden tebrik ediyorum.’’
             

0 Yorumlar

Yorum Gönder