AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ZEKİ KABA BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ



Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Zeki Kaba resmi başvurusunun ardından, ilk kez basının karşısına çıktı. Basınla Kum Kahvesi Cafede Kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantı Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, Kadın Kolları ,Gençlik Kolları üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. İlçe Başkanı İbrahim Gül, yaptığı konuşmada ilçe teşkilatı olarak tüm adaylarımızın yanında ve arkasındayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. İlçe Sekreterimiz Zeki KABA kardeşimin çıkmış olduğu bu kutlu davada kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun dedi. 

Aday adaylığı ile ilgili süreci anlatan Kaba, düşüncelerini basınla paylaştı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kaba; Ülkeme ve bölgemize hizmet için bu kutlu yola çıktım. Türkiye’nin  büyümesi ve kalkınması için Ak Partiye  ihtiyacı var.  Ben bu yola çıkarken ister aday olayım, ister olmayayım  partim için  bir nefer gibi çalışacağıma  söz veriyorum.  KABA, Amacımız Mersin’i ve Başta Tarsus olmak üzere tüm ilçeleri daha iyi bir konuma getirmek,sosyal imkanlarıyla, istihdam hizmetleriyle, turizmi ile tarımı ile ön plana çıkartarak halkın ihtiyaç ve sorunlarını gidermektir. Tek hedefimiz budur. AK Parti siyaseti her zaman insanı öne çıkarmıştır’’ dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Zeki KABA, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "İnşallah bu seçim milletimize, devletimize hayırlı, uğurlu olur. Bizler de tecrübe ve edindiğimiz bilgi birikimiyle 2018 genel seçimlerinden güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi onurlu bir şekilde vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder