TAŞERON İŞÇİLERDEN CUMHURBAŞKANI’NA “KADRO” TEŞEKKÜRÜ



Mersin’de Karayolları 5.Bölge Müdürlüğünde taşeron firmada çalışan bir gurup temizlik işçisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadro için teşekkür etti.
Sürekli işçi kadrosuna geçecek olan temizlik işçileri, partisinin olağan il kongresi için cumartesi günü Mersin’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etmek için Toroslar Kuvayi Milliye Parkı’nda bir araya geldi. Aralarında üniversite mezunlarının da olduğu grup, “Kadromuzu veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz”, “Hayaldi gerçek oldu, taşeron yalan oldu”, “ Reis dedi bu iş bitti”, “Dünya 5’ten büyüktür”, “Dünya lideri Mersin’e hoş geldiniz” yazılı dövizler taşıdı. Erdoğan’a alkış tutan işçiler “En büyük reis başka büyük yok” sloganı attılar. Büyük sevinç yaşayan işçiler birbirlerine sarılarak kadrolarını kutladılar.
İşçiler adına konuşan Gürhan Demirci, “Ülkemizde son yıllarda önemli bir sorun haline gelen taşeron konusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, verdiği müjdeli haberle bu önemli sorunu çözüme kavuşturdu. Yıllardan beri sürdürmüş olduğumuz kadro mücadelemizde sona gelmiş bulunmaktayız. Hükümetimizin çıkartmış olduğu Kanun Hükmünde Kararname ile biz karayollarında çalışan taşeron temizlik işçilerinin de kadrodan faydalanması ön görüldü. Taşeron çalışanlar artık devlet işçisi haline gelecek. Bir yıllık, üç yıllık değil, sürekli işçi kadrosuna geçiriliyoruz. Bundan önce sürekli bir endişe içinde kaldığımız için sıkıntı yaşıyorduk. Ama bundan sonra iş güvencemiz olacak. Yıllardır beklediğimiz kadroya geçeceğimiz için mutluyuz. Kamuoyundaki algıyı da değiştireceğiz. Ve şuna söz veriyoruz dünden daha çok çalışıp, ülkemizin geleceğine sahip çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Demirci, “Biz taşeron işçilerin kadroya geçişi sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mersin Milletvekillerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ülkemize, Mersinimize ve işçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder