TARSUS EMEKLİLER DERNEĞİ KONGRESİ TAMAM KURNAZ’LA YOLA DEVAM



Türkiye Emekliler Derneği Tarsus şubesinin 11. Olağan genel kurulu  Aşiyan 1 Düğün Salonunda  yapıldı.
Kongre tek liste ile yapılmasına rağmen büyük ilgi vardı. Türkiye Emekliler Derneği genel başkanı Kazım Ergün de kongreye katılan isimler arasındaydı. Genel başkan Ergün ayrıca kongrede divan başkanlığı da yaparak genel kurulu yönetti.
Kongrenin açılışında Kuranı Kerim okuyarak çok güzel bir dua eden MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur da bu güzel davranışı ile takdir topladı.
Emeklilerin hemen hemen bütün sorunlarıyla yakından ilgilenen ve küçük imkanlarla
büyük hizmetlere vesile olduğunu söyleyen Tarsus şube başkanı  Ömer Kurnaz ”Kongremizde üyelerimize hesap vererek çalışmalarımızı yakından bilmelerini istedik. Katılım gösteren tüm üyelerimize , genel başkanımız ve diğer şube başkanlarımıza,Belediye başkanımız Şevket Can’a, Çamlıyayla belediye başkanı İsmail Tepebağlı’ya, Cumhuriyet Başsavcımız Mehmet Sabri Kılıç’a ve tüm oda dernek başkanları ile misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz aynı zamanda genel merkez mali sekreteri olarak görev yaparken, bu kongrede kendisini, genel başkan  Kazım Ergün ile  Türkiye’nin değişik illerinden gelen şube başkanları da yalnız bırakmadı.
Kendisi Tarsus ile Ankara arasında mekik dokuyarak üyelerinin haklarını savunmak için gece gündüz çalışan başkan Ömer Kurnaz’a kongrede büyük ilgi gösteren üyeler de güven oyu vererek   yoluna devam etmesini istediler.
Kongreye katılan  emekli üyelere ise salona girişte birer Türk bayrağı hediye edildi. Çalışma ve faaliyet raporunu içeren kitapçıkta verilerek üyelerin bilgi sahibi olması sağlandı.
Kongre sonunda oyunu kullanan emeklilere iyi günlerde kullanmaları için birer şemsiye hediye edildi. Yine kongrenin öğle saatlerine kadar uzaması nedeniyle döner ve ayran ikramında bulunuldu.
Gayet güzel bir havada ve olumlu geçen kongrede  güzel temennilerde bulunan Emekliler, yeniden Tarsus şube yöneticilerini seçerken, her zaman Ankara’da emeklinin sesi oldan ve yeniden başkan seçilen Ömer Kurnaz’ı tebrik ederek fotoğraf çektirme yarışına girdiler.
 Başkan Ömer Kurnaz ile genel başkan Kazım Ergün de emeklilerin hatıra fotoğraf  çektirme isteklerini kırmayarak onların gönüllerini aldılar.
Bizde yeniden Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube başkanlığına seçilen Ömer Kurnaz ve yönetimini tebrik ediyoruz.


0 Yorumlar

Yorum Gönder