GÜL: 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE ŞİMDİLİK İTTİFAK GÖRÜLMÜYOR



Ak Parti  Tarsus İlçe teşkilatı  tarafından,  yapılan çalışmaların  anlatıldığı aylık basın toplantısı İlçe  başkanı İbrahim Gül ve  yönetim kurulu üyelerin katılımıyla yapıldı. Başkan Gül: ‘’2019  yılında yapılacak olan genel ve yerel seçim  yarın yapılacakmış gibi çalışıyoruz. Bizim parolamız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaktır’’ dedi.
Toplantıda Tarsus’ta  yapımı devam eden ve  yapılacak olan  hizmetlerin  takipçisi olduklarını belirten AK parti Tarsus İlçe  Başkanı İbrahim Gül, Gençlik ve Kadın Kolları kongrelerini tamamladıklarını  teşkilat olarak tüm kurullarıyla  seçimler yarın yapılacakmış gibi  hazır olduklarını  dile getirdi.
Gül, ‘’2019 genel  seçimlerine  AK Parti , MHP ve  Büyük Birlik Partisi  ittifak kurarak  seçimlere  gidiyor.  Birlik ve bütünlüğünün sağlanması  konusunda bir ve baraberiz, önce devletim ve milletim diyen MHP Genel Başkanı  sayın Devlet  Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. Onu takdir ediyoruz,  seçimlere 2 yıl kala Türkiye’nin  üzerine oynanan   oyunların farkına vardığından adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır  dedi bu ittifakı  gerçekleştirdi.
Yerel seçimlerde  ittifak konusunda  Genel Merkezimizden bu konuda  net bir açıklama yapılmadı.  O nedenle 2019 yerel  seçimlerinde şimdilik bir ittitak görünmüyor.   Ama yarın ne olur  onu bilemeyiz. Genel Başkanımız ve genel merkezimizin almış olduğu kararlara uyarız uymak zorundayız ‘’ şeklinde konuştu.


0 Yorumlar

Yorum Gönder