BASIN-DER’DEN TARSUS CUMHURİYET BAŞSAVCISI KILIÇ’A NEZAKET ZİYARETİ



Tarsus Basın Mensupları Derneği yönetim kurulu üyeleri Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde umre ziyaretinden dönen Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’a ibadetinin kabul olması temennisinde bulunarak  Tarsus gündemine dair sohbette bulundular.
Cumhuriyet Başsavcısı ‘’Kılıç’’  Tarsus’un imajını zedeleyecek konulara Tarsus basınının  daha duyarlı olması gerektiğini  ifade etti.  Türkiyenin  ikinci büyük ilçesi olan Tarsus’un güzel haberlerle gündemde yer almasını arzu ettiklerini dile getirdi.
Tarsus’da huzur ve güvenliğin tesisi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini,yaptıkları bu çalışmalarla ilçedeki terör olaylarının dibe indiğini , Tarsus Adliyesinde Uyuşturucu Suçlar ile Mücadele Bürosu  kurarak    başarılı sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.
 Tarsus Basın Mensupları Derneği Başkanı Hakan Temur ‘’Samimi ve sıcak bir ortamda bizleri ağırlayan Tarsus Cumhuriyet Başsavcımız  Sn.‘Mehmet Sabri Kılıç’’a teşekkür ediyor  şahsım ve yönetimim adına çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder