BAŞARIR: “SEÇİME BİR GÜN VAR”



CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Mahir Başarır, 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Seçime bir gün varmış gibi çalışalım” dedi.
   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Mahir Başarır, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Tarsus’un köy ve mahallerini gezen Avukat Başarır, pazar gününü çocuklara ayırdı. Avukat Başarır, çocuklar için iyi bir gelecek kurmanın önemine işaret ederek, “Her çocuk gülecek” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi yapılacak 2019’da yerel seçimlerinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Avukat Başarır, “2019’da yapılacak yerel seçimler yeni bir döneminde başlangıcı olacak. Yerel yönetimlerle ilgili yapılan yasal düzenlemeler bu seçimlerin ardından hayata geçecek. Seçimlere 1 yıl değil bir gün kaldı. Seçimler yarın yapılacakmış gibi çalışacağız” dedi.
OY KULLANMAKTA NAMUS, ONU KORUMAK DA
Seçimler öncesi yaşanan güvenlik endişelerine de değinen Avukat Başarır, geçen seçimlerde Yalova’da yaşanan olaylardan örnekler vererek, “Oy kullanmakta namus, onu korumak da. Sandıklarda bir değil üç kişi olmalı. Halkın iradesinin gasp edilmesine izin vermeyelim” diye konuştu.
Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Avukat Başarır, aday kim olursa olsun hep birlikte arkasında olacaklarını belirterek, “O Tarsus Belediye Başkan adayı değil, Tarsus Belediye Başkanı olacak” ifadelerini kullandı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder