TİY KENDİ SAHASINDA 3-1 MAĞLUP OLDU


Tarsus İdmanyurdu,  sahasında rakibine 3-1 mağlup oldu. 3. Lig 3. Grubun 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde  Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespora 3-1 yenildi. Şehir Stadında oynanan maçta ilk yarısı golsüz sona erdi.
 2. YARI
Karşılaşmanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde başladı. 55. dakikadan sonra rakip kalede etkili olmaya çalışan Tarsus, 58. dakikada Karaköprü’den Fatih Gültekin’in kendi ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesi neticesinde penaltı kazandı. Mümin Aysever’in kullandığı penaltıda Karaköprü kalecisi Ebubekir başarılı bir kurtarış yaptı.
 64. dakikada gelişen Karaköprü Belediyespor atağında, konuk ekip gol buldu. Bu dakikada Tarsus ceza sahası içinde topla buluşan Ali Can Tez’in vuruşu kaleci Barış’tan döndü. Boşta kalan topa sert şekilde vuran Emre Demir, topu filelerle buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Skor avantajını ele geçiren konuk Karaköprü, 69. dakikada bir gol daha buldu. Buğrahan’ın kale önüne yaptığı ortada topu önünde bulan günün başarılı ismi Ali Can Tez, topu Tarsus kalesine bırakarak durumu 2-0 yaptı.

 2-0’dan sonra farkı azaltmak için rakip kalede etkili olmaya çalışan Tarsus, 85. dakikada farkı bire indiren golü buldu. Sol kanattan İbrahim’in ceza sahası içine yaptığı ortada yaşanan karombolde topu önünde bulan Ergun Cengiz topu Karaköprü ağlarına bırakarak durumu 2-1 yaptı. Ancak konuk ekip bir gol daha atıp maçı 3-1 kazandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder