TARSUS YARI MARATONU 25 MART’TA KOŞULACAK


Tarsus’ta yine bir maraton heyecanı yaşanacak.
Tarsus Yarı Maratonu 25 Mart 2018 Pazar günü gerçekleşecek.
Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenleyecek olduğu 12. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu bu yıl 25 Mart 2018 Pazar günü koşulacak.
Başta ülkemizin çeşitli illerinden olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinden gelecek elit atletlerin start alacağı Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu Türkiye’nin en iyi atletizm organizasyonları arasında gösteriliyor.
2 yıl aradan sonra yeniden maratonu yapacaklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının Tarsus’un ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttırmak olduğunu ifade etti.
Başkan Can, “12. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’nu bu yıl Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte düzenleyeceğiz. Tarsus Yarı Maratonu’na desteklerinden ötürü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a şükranlarımı sunuyorum.  Bu organizasyon ülkemizdeki en büyük yarı maraton organizasyonudur. Dünyanın dört bir yanından gelen sporculara ev sahipliği yapılacaktır. 21.1 Km’lik Yarı Maraton ile birlikte 5 Km’lik Halk Koşusu ve Minik Adımlar Çocuk Koşusu düzenleyeceğiz. Her yaştan, her kesimden bütün vatandaşlarımızı 25 Mart 2018 Pazar günü saat 09:00’da spor kıyafetleri ile birlikte Kültür-Sanat Sokağı’na bizlerle koşmaya davet ediyoruz” dedi.
12. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu ve Halk Koşusu kayıtları www.tarsusmarathon.org sayfası üzerinden alınıyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder