İYİ PARTİ TARSUS İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU



İyi parti  Tarsus İlçe 1. Olagan  genel kurul toplantısı yapıldı.
Yıldırım Park’ta yapılan  kongreye İyi Parti Genel  Başkan Yardımcısı – eski bakan Ayfer Yılmaz, İl başkanı dr. İbrahim Özel, il yöneticileri,  STK temsilcileri  katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşından sonra Kur’an okundu.
Genel Başkan Meral Akşener’in  kongreye  gönderdiği mesajın  okunmasından  sonra bir konuşma yapan  İyi Parti  Genel başkan yardımcısı Ayfer Yılmaz,  korku duvarlarını  aşmış  bir kadınla yola çıktıklarını  belirterek ‘’Ülkemizi kamplaştıran, tek adam rejimine karşı bir araya geldik. Bizim amacımız  bölünmelere son vermek, bize öğretilmiş olan  kardeşliği  tekrar sağlamaktır.  İyi bir parlamenter sistemde kimsenin  korkmadan düşünce ve fikirlerini  ifade etmesini sağlamaktır. ‘’diyen Yılmaz, Türk ve T.C  ibarelerini indiren,  samandan  nohuta kadar  ithalata giden  ve gümrük vergilerini indirmeleri mi millidir  dedi.

İyi parti Tarsus İlçe Başkanı M. Tekin Çelik’te  kongrede yaptığı konuşmada Türkiye’nin çok önemli ve zor bir süreçten  geçtiğini belirterek, partilerinin de tüm engellemelere  rağmen  halk hareketiyle  bütün engelleri  aştığını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’Şahsıma  ilçe başkanlığı  görevi  tevdi edildikten  sonra bütün toplumu  kucaklayacak, her inanç  grubundan ve etnik  kökenine bakılmaksızın bir parti yönetimi oluşturulmuş il ve genel  merkezimizin onayıyla  göreve başlamıştır.

Bir buçuk gün  gibi  çok kısa bir sürede  382 kayıt yapılarak delegasyon oluşturulmuştur. Öncelikli hedefimiz 5 bin üyedir’’ diyen  Çelik, hedeflerinin genel başkanları  Meral Akşener’i cumhurbaşkanı  yapmak olduğunu dile getirerek ‘’Medeniyet  yolunun taşlarını cesurlar döşer’’ sözünün uygulamasına  gecikmeden başlamamız  gerekir ‘’ dedi.

İyi Parti Tarsus ilçe yönetimi  şöyle:

0 Yorumlar

Yorum Gönder