AK PARTİ’DEN BAŞSAVCIYA ZİYARET



AK Parti heyeti geçtiğimiz günlerde umre ziyaretinden dönen Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İlçe Başkanı İbrahim Gül, Çamlıyayla İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Çinkılıç ve diğer yöneticiler; Başsavcı Kılıç’ı, makamında ziyaret edip, bir süre sohbet ettiler.

CEZAEVİ KREŞİNE MALZEME TAKVİYESİ
Bu arada, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İlçe Başkanı İbrahim Gül ve beraberindeki heyet, Tarsus Kampüs Cezaevi Kadın Kapalı Cezaevi, kreş bölümüne giderek, çocukların kullanabilmeleri için temin ettikleri oyuncakları, araç-gereçleri ve çocuk bakım ürünlerini teslim ettiler.
Tarsus Kampüs Cezaevi Kadın Kapalı Cezaevinde kalan kadın mahkumların yanlarında bulunan 0-5 yaş arası 25 çocuğun; eğitim görmeleri ve oyun ihtiyaçlarını gidermeleri için oluşturulan kreş bölümünün malzemeleri, Ak Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu’nun çalışmaları neticesinde temin edilerek, teslim edildi.
Geçtiğimiz yıl tamamlanan Kampüs Cezaevinde bulunan kreşin işler hale gelebilmesi için Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürsoy’un da destekleriyle 2 öğretmen burada göreve başlatıldı.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, kader mahkumu kadın tutukluların çocuklarının faydalanacağı kreşte görev yapacak öğretmenlere kolaylıklar diledi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder