AHMET ŞAHBAZ YAŞAM BOYU SPOR MERKEZİ AÇILIYOR



Tarsus Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’nde yaptırılan Ahmet Şahbaz Yaşam Boyu Spor Merkezi 2 Mart 2018 Cuma günü törenle hizmete açılıyor.
Her hafta bir projenin açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Tarsus Belediye Şevket Can, açılışa bütün Tarsusluları davet etti.
Başkan Can, “Her mahalleden gelen talepler doğrultusunda projeler ürettik. Projelerimiz artık olgunluk aşamasına geldiği bir sürece girdik. Her hafta bir açılış yapmanın gururu içerisindeyiz. Kavaklı Mahallemizde açacak olduğumuz yaşam boyu spor merkezimiz 30’ncu açılışımız olacak” dedi.

Sporun insanlığı konusunda öneminin büyük olduğuna vurgu yapan Başkan Can, “Sağlığımız için sporun hayatımızdaki önemi büyüktür. Kullandığımız bir çok şeyin veya yaptığımız bir çok aktivitenin uzaktan kumandalarla otomatik ve dokunmatik sisteme bağlandığı günümüzde, insan hayatı hareketsizlikle ve fiziki monotonlukla karşı karşıya kalmıştır. Bu da sağlığımızı ister istemez olumsuz yönde etkilemektedir.
Sadece beden için değil, ruh sağlığımız için de spor vazgeçilmez aktivitelerden biridir. Çocuklarda ve gençlerde agresifliği önler, yetişkinlerde enerjik görünmeyi, yaşlılarda dinç olmayı sağlar” şeklinde konuştu.

Merhum Ahmet Şahbaz’ın ismini yaşatmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Can, “Geçen hafta 1989-1994 yıllarında belediye başkanlığımızı yapmış olan sayın Bedrettin Sarpkaya’nın ismini verdiğimiz yaşam boyu spor merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Bu tesisimize de şehrimizde 1999-2004 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlenerek bir dönem hizmet etmiş olan merhum  Ahmet Şahbaz’ın adını verdik. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor, mekanı Cennet olsun.
Kavaklı Mahallemizde Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımız davetlidir“ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder