KUYUCUOĞLU: HAYIR DİYENLERİN HAKLI OLDUĞUNU YAŞADIĞIMIZ SÜREÇ GÖSTERİYOR


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, demokrasi, özgürlük ve insan hakları diyen kesimlerin önümüzdeki süreçte güç birliği içinde hareket etmesi gerektiğini belirterek, “Demokrasinin yaşaması, parlamenter sistemin geri getirilmesi için 16 Nisan referandumunda hayır diyenlerin ne kadar haklı bir gerekçeyle karşı çıktıklarını yaşadığımız süreç göstermektedir” dedi.
Kuyucuoğlu: ‘’Ülke aylardır OHAL ve KHK rejimi ile yönetiliyor. Hukuk ayaklar altına alınıyor, milletin seçtiği meclis devre dışı bırakılıyor, milletvekilleri, belediye başkanları tutuklanıyor. Demokrasi, özgürlük, insan hakları diyenlerin güç birliği içerisinde hareket etmesi gerekiyor. Bunun için özveriyle çalışacağız. Demokrasiye olan inancımız gereği, Türkiye’deki demokratik güçleri bir arada tutma gayretine değer veriyoruz ve bu kapsamda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Siyasi partiler demokrasimizin ayrılmaz parçalarıdır. Bu çerçevede Halkların Demokratik Partisi, Saadet Partisi ve İyi Parti Mersin il teşkilatlarını ziyaret ettik” dedi.
CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Akdeniz Gençlik Merkezi, Mersin İdman Yurdu Kırmızı Şeytanlar Grubu ve Mersin Niğde İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti.


0 Yorumlar

Yorum Gönder