ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 94 KİŞİYİ YAKALADI


Mersin’de Ocak ayı içerisinde emniyet güçlerince yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 94 şüpheli suç ve suç unsurlarıyla birlikte yakalandı.
9 Ocak'ta Akdeniz  ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin yaralanmasına neden olan tır sürücüsü L.G,Hatay’da yakalandı. Müfide İlhan Mahallesi 6104 sokak üzerinde meydana gelen kasten öldürme iddiasıyla aranan H.K, olayda kullandığı pompalı tüfek ve 11 fişekle birlikte bulundu.
Merkez Akdeniz ilçesinde devam eden çalışmalarda 2 pompalı tüfek, 1 tabanca, 14 adet dolu fişek ve 15 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayın şüphelileri M.Y. ve V.I. yakalandı.Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri 12 yıl 7 ay kesilmiş cezası bulunan şüpheli Ö.Y, 10 yıl kesilmiş cezası bulunan şüpheli A.B. ve 5 yıl kesilmiş cezaları bulunan şüpheliler Y.E, S.U, O.K. ve S.İ. yakalanarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü  ekipleri  yaptıkları  çalışmalar neticesinde çeşitli nedenlerle aranan 79 kişiyi gözaltına alınarak adliyeye sevk sevk etti.
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü  Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği  yaptığı  operasyonlarda 9 bin 432 paket gümrük kaçağı sigara  ve   N.Y, O.Ş, M.K, M.A. ve M.E.M.  adlı  5  şüpheliyi gözaltına aldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder