ÖZSU , TARSUS’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI.


TADER Kurucu Başkanı ve AK Parti 25-26.Dönem Milletvekili A. Adayı Semih Özsu Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
’’Tarsus’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıldönümünü büyük bir coşkuyla ve gururla kutluyoruz’’.
Özsu mesajında;’’Bağımsızlık mücadelesin de, işgal altında bulunan Tarsus’u düşman işgalinden kurtarmak için, büyük bir kahramanlıkörneğigösteren, Atalarımız genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla birlikte yurdun her yerinde olduğu gibi, Tarsus için de tek yürek olmuş, inanmış ve 27 Aralık 1921’de Allah’ın izniyle düşmanı yenerek Tarsus’u düşman işgalinden kurtarmıştır’’ .
Özsu mesajına şöyle devam etti;’’Bizler, Türk, Kürt, Laz, Arap, Çerkez, Zaza, alevi, sunniolarak hiçbir etnik ayrım yapmadan, birbirlerine kenetlenerek bağımsızlık mücadelesi vermiş, zaferler kazanmış, kahramanlık destanları yazmış bir ecdadın torunlarıyız. Bu nedenle, bizi bölmeye, parçalamaya ve bu topraklar da iç savaş çıkartmaya kimsenin gücü yetmez.
Atalarımızın emanetine ihanet etmeyecek kadar asil, ihanet edenleri de yok edecek kadar güçlü, inanmış bir milletiz. Bunu da geçmişte Çanakkale’de, Dumlupınar da, Tarsus’ta, Mersin’de yurdun işgal altındaki her bölgesinde olduğu gibi, günümüzde de15 Temmuz’da korkmadan düşünmeden vatan uğruna canlarını feda eden, vatan sevgisini herşeyin üstünde tutan asil bir millet olarakherzaman ispat etmişizdir. Bu nedenle de, Dünya’daki hiçbir devlet ya da terör örgütleri bizleri vatanımız ve demokrasiye bağlılığımızla sınamaya kalkmamalıdır.

Bu duygularla başta,Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün Kahramanlarını ve günümüzde vatan hainlerine karşı ülkemizin bekası ve milletimizin huzuru için mücadele ederken canlarını feda eden, bütün Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun’’ dedi.      Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını ve günümüzde vatan hainlerine karşı ülkemizin huzuru için mücadele ederken şehit olan kahraman askerlerimizi, polislerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.
Mekanları cennet,
Ruhları şad olsun. Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını ve günümüzde vatan hainlerine karşı ülkemizin huzuru için mücadele ederken şehit olan kahraman askerlerimizi, polislerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.
Mekanları cennet,
Ruhları şad olsun.B

0 Yorumlar

Yorum Gönder