NİŞAN TÖRENİNDE HORON ŞOV


TARSUS KARADENİZLİLER DERNEK BAŞKANI DURSUN GÜLER’İN KIZI NİŞANLANDI.
Tarsus Karadenizliler  Dernek Başkanı  ve Tarsus AK parti eski yönetim kurulu üyesi  Dursun Güler yüksek  inşaat mühendisi olan kızı Emine Güler’in nişanını yaparak bu mutluluğunu tüm dostları ile paylaştı.
Tarsus Aşiyan Balo salonunda  yapılan nişan merasimine  Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Rıdvan Aksoy, çeşitli dernek ve oda başkanlarının yanı sıra  çok sayıda davetli katıldı. Ankara Karadeniz Halk  Oyunları ekibinin  horon şovu  konukları büyüledi. Müziğin  hareketli  ritmine dayanamayan  davetliler  de  sahneye çıkarak horon teptiler.
Güler ve Öztürk ailelerinin  evlatları  EMİNE  ve ŞAHAN’ın  nişan  yüzüklerini  Mersin  Karadenizliler  Derneği kurucu başkanı Nizam Özbalta,  C.Başkanının yeni evlenenlere  nasihatını  hatırlatarak  ömür boyu mutluluklar dileyerek çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Bizde Tarsus Kent Haber olarak Gönül ve Dursun Güler çifti ile Arzu ve Sacit Öztürk çiftini tebrik ediyor, nişanlanan Emine Güler ve Şahan Öztürk çiftine mutluluklar diliyoruz. Allah tez zamanda tamamına erdirsin diyoruz..


0 Yorumlar

Yorum Gönder