MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU’NUN YENİ YIL MESAJI


Mersin Valisi Ali İhsan Su, 2018 yılının,  dünyanın dört bir yanında yaşanan mağduriyetlerin  sona erdirilerek barışın ve kardeşliğin egemen  olmasını sağlayacak gelişmelere vesile olması  temennisinde bulundu.
Vali Su, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, birey, aile ve millet olarak hissedilen acıların yanında, yaşanılan mutluluklar ve geleceğe ilişkin umutlarla bir yılı daha hep birlikte geride bıraktığımızı söyledi.
Bu yıl içerisinde yaşanılan mutlulukların ve güzelliklerin 2018 yılında da artarak devam etmesi temennisinde bulunan Su, “Halkımızın huzur ve refahına katkı sağlayacak sosyo-ekonomik yatırım ve hizmetlerin başarıyla uygulanması noktasında kentin tüm dinamikleri olarak el birliği içerisinde çalışmalarımıza yeni yılda da kararlılıkla devam edeceğiz. 2018 yılının dünyanın dört bir yanında yaşanan mağduriyetlerin sona erdirilerek barışın ve kardeşliğin egemen olmasını sağlayacak gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık ve afiyet içinde geçmesini en içten duygularımla diliyor, Mersinli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder