TARSUS TÜM EMEK-DER SABAH KAHVALTISINDA BAŞKAN CAN’I KONUK ETTİ


Tüm işçi Emeklileri  Dul ve  Yetimleri Derneği Tarsus Şubesi  Başkan ve yöneticileri  Belediye  Başkanı Şevket Can’ı   sabah  kahvaltısında  konuk ettiler.
Dernek Başkanı  Mehmet  Bülent Gözener  yönetici arkadaşları ve kalabalık   bir üye gurubu ile  birlikte bugün Başkan Can’ı   dernek  binası  önünde  çiçekle   karşıladılar.  Dernek binasında yapılan kahvaltıdan sonra  bir açıklama yapan  Mehmet Bülent Gözener,   bu nazik ziyaretinden dolayı  Tarsus Belediye Başkanı  Şevket Can’a teşekkür etti.
Başkan Can da yaptığı konuşmada  kendisininde   bir emekli çocuğu  olduğunu,  yasaların ve imkanların  el verdiği  ölçüde  herkese  yardımcı   olmaya çalıştıklarını dile  getirdi.

Emekliler Dernek Başkanı  Gözener,  belediye başkanımız  Şevket Can’dan ısrarla  tüm emeklilerimizin  istifade debileceği bir lokal yeri  tahsis edilmesi  talebinde bulunmuştuk.  Sağolsun başkanımız biz emeklilere   cetvel köprü başındaki  Köylüm  cafeyi  tahsis etmesinden  dolayı  şahsım, yönetimim ve üyelerim adına  sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder