EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ödeme süresinin 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona ereceğini belirtti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vergilerini henüz ödememiş vatandaşlara çağrıda bulunarak, ödemelerin son güne bırakılmamasını istedi.
Vatandaşların yoğunluk yaşamamaları için gerekli çalışmaları ve tedbirleri aldıklarınıifade eden Başkan Can, “1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanununa göre, Emlak Vergilerinin Mayıs ve Kasım ayı olmak üzere 2 eşit taksitle ödendiğini, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2.nci taksit ödeme süresinin 30 Kasım ayı sonuna kadar olup, vatandaşların ödemelerini son güne bırakıp, yoğunluk yaşamamaları için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Can, ‘’Vatandaşlarımız vergilerini Belediye boya tesisleri, Kaymakamlık ve 100. Yıl veznelerine yatırabilecekleri gibi, internet üzerinden www.tarsus.bel.tr adresinden e-ödeme sistemine giriş yaparak ödeme yapabilirler. Ayrıca belediyeye gelemeyecek derecede yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için belediyemize ait 616 25 12-13-14 nolu telefon numaralarından bizlere ulaşarak gezici mobil vezne aracımız ile vergilerini bulundukları yerden ödeme imkanı da sağlanacaktır. Hemşerilerimizin ödemelerini son güne bırakıp sıkıntı yaşamamaları için uyarıda bulunuyoruz. Zamanında yapılan ödemeler halkımız ve belediyemizin lehine olacaktır’’ ifadesini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder