ALTGEÇİTLERDEN İLKİ TAMAMLANMAK ÜZERE


Tarsus kent merkezine hemzemin geçitlerde yapılacak 5 alt ve üst geçidin ilkinin yapım çalışmasında son aşamaya gelindi.
Mersin-Adana arasında tren hat sayısının dörde çıkması ve hızlı tren seferlerinin başlayacak olması nedeniyle Tarsus kent merkezine hemzemin geçitlerde yapılacak 5 alt ve üst geçidin ilkinin yapım çalışmasında son aşamaya gelindi.
 AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Tarsus kent merkezine denk gelen bölümde hızlı tren geçişlerini aksatmayacak, kent içi trafiğini rahatlatacak 5 alt ve üst geçidin ilki olan Tarsus mezarlık kavşağındaki çalışmaların sonuna gelindi. Mezarlık kavşağındaki Kavaklı hemzemin geçidindeki çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. AK Parti iktidarının hizmetleri devam ediyor. Bundan sonra devam edecektir. Aslında kent içi alt ve üst geçit yapımı yerel yönetimlere aittir. Fakat bugüne kadar bu soruna çözüm bulunamadığından Bakanlık tarafından bu çalışmalarımız sürdürülmektedir” dedi.

 Proje kapsamında sadece kent içinde kalan bölümlerde alt veya üst geçit yapılmadığını, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de aynı çalışmalara imza atıldığını vurgulayan AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Hızlı tren projesi kapsamında Tarsus Yunusoğlu mahallesi (köyü) hemzemin geçidine de üst geçit yapıldı. Bu çalışmalar aralıksız yapılacak. Tarsus kent merkezine 4 adet daha aynı proje yapılacak. Bu projeler tamamlandığında Tarsus kent içi trafiği, hızlı trenin geçişinden dolayı hiçbir engelle karşılaşmayacaktır. Bu çalışmalar trafiği de rahatlatacaktır. Ben şimdiden bu hizmetlerin halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder