600 YATAKLI YENİ DEVLET HASTANESİ 82 EVLER MAHALLESİNDEKİ ARSADA YAPILACAK


AK Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim  Gül, 600  yataklı  yeni devlet hastanesinin 82 evler mahallesinde yapılacağını ve projenin  ihaleye çıktığını bildirdi.
Gül yaptığı yazılı açıklamda ‘’2011 yılından beri yeni bir devlet hastane yapılmasına karşı çıkan, dönemin Tarsus belediye başkanı Burhanettin Kocamazın  6 yıl geciktirip  Tarsusluları  eski  hastaneye  mahkum  etmesinden  sonra  işte şimdi ortasından yol geçireceğiz dediği fakat ortasından yol geçirmediği, 82 evler mahallesindeki arsaya şimdi 600 yataklı yeni devlet hastanesi yapılması projesi ile ihaleye çıktı.
2017/564142 ilan numarası ile EKAP'ta yayınlanan "Mersin İli Tarsus İlçesi 600 Yataklı Devlet Hastanesi Yapım İşi" ilanı ile duyurulurken, ihale Ankara'da 15 Aralık 2017  Salı Günü  saat 10.30  Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Müsteşarlık binasında gerçekleşecek.
 İnşallah ihalesi yapıldıktan sonra yapımına başlayacak olan devlet hastanesi en kısa süre içerisinde bitirilip modern yeni bir devlet hastanesini Tarsusluların hizmetine sunacağız.
Tarsuslulara hayırlı uğurlu olsun, Tarsus ta yaşayan vatandaşlarımız en güzel hizmetlere layıktır inşallah bundan sonrasında Tarsus’a hizmetlerimiz devam edecektir.


0 Yorumlar

Yorum Gönder