TARSUS’TA ARAÇ İÇERİSİNDE İNFAZ


Tarsus’ta Mavi Bulvar üzerindeki bir araca iddiaya göre motosiklet üzerindeki kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı da bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Olay merkez Cetvel bölgesi Mavi Bulvar üzeri, AKBAL Lisesi civarında yaşandı.
 Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre,  Erkan Ö. idaresindeki 06 FB 7119 plakalı beyaz renkteki otomobil seyir halindeyken, yanına yaklaşan motosikletli şahıs, aracı yol kenarına park etmesini istedi. İddiaya göre Erkan Ö, sürücü koltuğunun yanındaki camı indirerek şahısla konuşmak istedi.

 Bu esnada motosiklet sürücüsü, yanında bulunan pompalı av tüfeğini araç içerisine doğrultarak iki el tetiğe bastı. Saldırının gerçekleştiği noktaya yakın mesafede bulunan petrol istasyonunda müdürlük yapan 1 çocuk babası Erkan Ö., olay yerinde yaşamını yitirirken, yolcu koltuğunda bulunan G. G. ise yaralandı.
 Olay sonrası Emniyet güçleri çevrede geniş çaplı araştırma yaparken, olaya karıştığı iddia edilen şahıs veya şahısların yakalanması için operasyon başlatıldı. Yaralı şahıs, olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaynak: tarsusakdeniz

0 Yorumlar

Yorum Gönder