GÜL VE YÖNETİMİ FEN LİSESİ İNŞAATINI İNCELEDİ


AK Parti Tarsus ilçe Başkanı İbrahim Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, inşaat çalışmaları hızla devam eden Tarsus Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Başkan İbrahim Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri Konak sitesi yakınlarında  16 bin metre karelik alan üzerine yaklaşık 23 bin metre kare kapalı alanı bulunan 5 katlı Tarsus Fen Lisesi inşaatına yaklaşık 4 ay önce başlandığını ve 14 ay sonra bitmesi planlanmasına rağmen okulun en geç bir yılda tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.
24 derslikli Fen Lisesi’nin içinde 200’ü kız öğrenci, 200’ü erkek öğrenci olmak üzere 400 öğrenci kapasiteli yurdunda bulunduğunu ifade eden Başkan İbrahim Gül, “AK Parti olarak bizler hizmet için işbaşında ve yollardayız. Durmaksızın hizmet çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tarsus Fen lisesi inşaatının kaba kısmı 45 gün içerisinde tamamlanacak. Eğitime ne kadar önem verdiğimizi bugün herkes biliyor. Çünkü kalkınmanın temeli eğitimdir. Bizde AK Parti ilçe yönetimi olarak şehrimizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlerin şehrimize kazandırılması için var gücümüzle çalışmaktayız. Herkes konuşur, biz AK Parti olarak hizmet yaparız” diye konuştu.

AK Parti ilçe Başkanı Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, yüklenici firmanın sahibi olan Müteahhit Tevfik Taştimur’dan inşaat çalışmaları ve geleceğe yönelik çevre düzenleme çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder