BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞURUZ


AK Parti İlçe Başkanı Gül: “Tarsus-Çamlıyayla karayolunu direk otoban gişelerine bağlayacak yolun yapım işlemi tamamlandı”
 Tarsus-Çamlıyayla yolunu direk otoban gişelerine bağlayacak yolun yapım işlemi tamamlandı. Yaklaşık 2 kilometrelik yol, Çamlıyayla istikametinden gelip, otoban gişelerine gidecek sürücüler için yolun 5 kilometre kısalması anlamına geliyor.
 İlçede yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam eden AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, çalışma arkadaşlarıyla birlikte tamamlanan bağlantı yolunu inceledi.
 Tarsus-Çamlıyayla karayolunda genişletme ve kısaltma çalışmalarının devam ettiğini, bunun yanında da yıllardır sorun olan otoban bağlantı yolunun da Karayolları tarafından yapıldığını ifade eden Başkan İbrahim Gül, “Tarsus-Çamlıyayla yolunun yanı sıra otoban bağlantısını sağlayacak ve trafiği rahatlatacak bu yolun yapımına hız verildi ve tamamlandı” dedi.
 Tarsus-Çamlıyayla karayolundaki genişletme çalışmalarının da 2018 yılı sonunda bitirileceğini belirten İbrahim Gül, “Tarsus-Çamlıyayla yolu çalışmalar tamamlandığında 45 dakikaya kadar düşecek. Yol çalışmaları başlamadan önce Tarsus’tan Çamlıyayla’ya gitmek yaklaşık 1.5 saat sürüyordu. Vatandaşlarımız sıkıntı çekiyordu. İktidarımız döneminde Ulaştırma Bakanlığımız söz konusu yolu yatırım programına aldı ve çalışmaları başlattı. Tarsus ve bölgemizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu yolun yapımında emeği geçen başta Sn Kalkınma Bakanımız LÜTFİ ELVAN ve milletvekillerimize teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder