TARSUS’TA 68 ŞEHİT AİLESİNE KURBAN DAĞITILDI


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerinin kurbanlık hayvanlarını dağıttı.
Tarsus’ta ikamet eden şehit ailelerine kurbanlıklarını verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Tarsus Belediyesi olarak 68 şehit ailesine  kurbanlık verdiklerini belirten Başkan Can, şehitleri minnetle andıklarını ifade ederek “şehitler namusumuz, gaziler gururumuzdur” dedi.
Başkan Can, “Bugün bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Bizler, bu güzel vatan için canlarıyla ve kanlarıyla nice destanlar yazan bir milletin evlatlarıyız. Güzel yurdumuzun bir karış toprağını kimseye vermedik ve vermeyeceğiz” dedi.

Daha öncede 68 şehit ailesine ücretsiz konut verdiklerini ve her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını kaydeden Başkan Can, “Güzel vatanımız için fedayı can eden şehitlerimizin aileleri bizlerin de ailesidir. Biz büyük bir aileyiz diyerek göreve talip olduk. İyi günde ve kötü günde bütün hemşehrilerimizin yanında olduğumuz gibi şehit ailelerimizin de her zaman yanındayız. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapacağız. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehrimizdeki bütün Şehit ailelerine kurbanlıklarını vereceğiz. Kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, milletimize başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder