NAZMİ HIDIROĞLU GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.


Tarsusta 8 Ağustos günü  motorsikletiyle seyir halindeyken bozuk olduğunu bilmediği hemzemin geçidin bariyerinden geçerken  meydana gelen kazada trenin çarpması sonucu ağır yaralanan Nazmi Toygar Hıdıroğu(16), sevenlerini üzdü.
 arsus Amerikan Koleji öğrencisi Nazmi Toygar Hıdıroğu(16), hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi.
 Öğretmenler mahallesi hemzemin geçidinde 10 gün önce meydana gelen kazada Tarsus Amerikan Koleji hazırlık sınıfından bu yıl 9. Sınıfa geçen Nazmi Toygar Hıdıroğlu’nun kullandığı motorsiklete  Adana- Mersin seferini yapan tren çarptı.
 Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla önce Tarsus’taki özel bir hastaneye, ardından Adana’da özel bir hastaneye kaldırılan Nazmi Toygar Hıdıroğlu, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
 AK Parti Tarsus ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu AR-GE’den sorumlu Başkan yardımcısı, Tarsus’un tanınmış işadamlarından Oğuzhan Hıdıroğlu ve Meltem Hıdıroğlu’nun biricik oğlu olan Nazmi Toygar Hıdıroğlu’nun vefat haberi Tarsus’u yasa boğdu.
 Talihsiz gencin cenazesi Ulucamiide kılınan öğle namazından sonra Eshab-ı Kehf’teki  Aile Mezarlığında toprağa verildi.
 Cenaze törenine AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan, Belediye Başkan vekili Ali Şimşek, AK Parti ilçe başkanı İbrahim Gül, MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, CHP ilçe yöneticileri, çok sayıda meslek odası başkan ve yöneticileri, talihsiz gencin babası Oğuzhan Hıdıroğlu, annesi Meltem Hıdıroğlu, dedesi Nazmi Hıdıroğlu, yakınları, dostları ve kalabalık bir topluluk ile talihsiz gencin Amerikan Kolejinden okul arkadaşları katıldı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder