UÇAN KOLEJİ 2017-2018 EĞİTİM -ÖĞRETİM DÖNEMİ STARTINI 14 AĞUSTOS’TA VERİYOR


Tarsus’ un örnek eğitim kurumlarından olan Özel Uçan Koleji eğitime katkılarıyla emin adımlarla yoluna devam ediyor .Başarılı bir eğitim -öğretim yılını geride bırakmasının ardından, hiç hız kesmeden 2017-2018  yılı içinde çalışmalarına devam ediyor.Önümüzde ki  öğretim yılında üniversite sınavına girecek 12. Sınıf ve mezun öğrencilerin daha başarılı olabilmeleri için 14 Ağustos‘ta, dersleri erken başlatacak olan Uçan Koleji , deneyimli uzman kadrosuyla 2017-2018 eğitim -öğretim dönemi için start veriyor. Başlayacak olan proğramla ilgili bilgi aldığımız Uçan Koleji kurucusu Halit Uçan; haftalık 50 saat olacak olan erken YGS derslerinin bu yıl üniversite sınavı adayı olan öğrencilerin vakit kaybetmeden çalışmaya başlamaları  için bir fırsat olduğunu ve başarı için hiçbir fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Uçan Koleji yegane hedefinin, gençlerin hayallerini süsleyen üniversitelere ve akademik meslek alanlarına erişimini kolaylaştırmak olduğunu ekledi.
           Kurucu Halit Uçan sözlerine şöyle devam etti :”Ülkemizde özel okullardan yararlanılmamasının en önemli sebeplerinden biri, eğitimin  pahalı bir hizmet olduğu düşünülmesidir. Bu nedenle Uçan Koleji,makul ücret politikasıyla velilerin bu sorunu yaşamayacakları bir sistem sunmaktadır. Bunu yaparken de kaliteden asla ödün vermeyerek, insan odaklı bir eğitim anlayışıyla tüm öğrencilerine hizmet sunacaktır.’’dedi.

  Eğitime katkı sunmanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını belirten Halit Uçan ,14 Ağustos’ta çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek üzere tüm öğrencilerinin yaz boyunca eğitimin tek adresi olmakta kararlı olduğunu sözlerine ekledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder