MIARGEM'DEN TARSUS BELEDİYESİ’NE İYİ YÖNETİM PROJELERİ KATEGORİSİNDE "ÖZEL ÖDÜL"


MİARGEM (Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi) tarafından düzenlenen Etkin Belediye Proje Yarışması'nda, belediyeler arasındaki etkin ve özgün projeler yarıştı. Bu kapsamda Tarsus Belediyesi, EFQM Mükemmellik Modelini uygulaması ve gerek Ulusal düzeyde gerekse de Avrupa Mükemmellik Ödülü yolculuğunda hayata geçirilen projeler ve elde edilen başarılardan ötürü İyi Yönetim Projeleri Kategorisinde Özel Ödül verildi. Kalite ve mükemmellik yolculuğunda elde edilen başarılar için Başkan Yardımcılarımıza, Müdür ve Yöneticilerimize, Kalite Yürütme Kurulu üyelerine, Kalite Yönetim Merkezi çalışanları ile emeği ve katkısı olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
HAZIRLADIĞI ENDEKS'TE TARSUS BELEDİYESİ İYİ UYGULAMALARIYLA YER ALDI.
-BAŞKAN CAN “TARSUSU VE BELEDİYEMİZİ DÜNYAYA TANITIYORUZ
Tarsus Belediyesi, belediye hizmetlerinde ki iyi uygulamalarıyla dünya gündeminde yerini aldı.
EFQM (Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) tarafından hazırlanan ve onlarca ülkenin yer aldığı endekste, iyi uygulamalarıyla Tarsus Belediyesi de yer aldı.
Tarsus’u dünyaya tanıtmak için üzerlerine düşen görevi yaptıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, EFQM'in yayınladığı endekste yer almak Tarsus adına gurur verici bir olay olduğunu söyledi.
Amaçlarının Tarsus’a ve Tarsus halkına en iyi, en kaliteli hizmeti vermek olduğunu ifade eden Başkan Can, “Tarsus Belediyesi, EFQM (Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) tarafından hazırlanan ve başta Avrupa olmak üzere dünya genelinde yayımlanan "EFQM Global Excellence Index (EFQM Küresel Mükemmellik Endeksi)"nde belediyemizin bazı iyi uygulamalarına yer verdi. Tarsus ve Tarsus Belediyesinin uluslararası tanıtımı için çok önemli bir projede olmaktan mutluyuz. Mükemmellik modelini uygulayan ve başarı elde etmiş kurum ve kuruluşların arasında yer almaktan mutlu ve gururluyuz.



0 Yorumlar

Yorum Gönder